Alyamoms1 Kızlar 2 mini kullanıyorduk bacaklardan sıkmaya başladı lastikleri 3 midi yazıyordu 3 mini yada sadece 3 yoktu onu aldım aşırı aşırı büyük molfix 3 midi aldım oda çok büyük bu bezlerde bi arası yok mu bilgisi olan var mı bu konuda
eleftwins Alyamoms1 varsın büyük olsun zararı yok ne kadar büyük olursa bebiş o kadar rahat eder bence
ebrarkusuum Alyamoms1 molfix 2 yi deneyin bir de slepynin 2 ve 3 arasında çok fark olduğunu duymuştum
MnkKrtl Alyamoms1 ben sleepy kullanıyordm sonra baby turcoya geçtim şimdide molfix kullanıyorum çokta memnunum. Molfix daha geniş sleepy daha dar kalıyo
evanur22 Alyamoms1 Bebeğim doğduğundan beri sleepy kullanıyorum hiç beden sorunu yaşamadım.2 numaradan sonra 3 biraz büyük geliyor ama hiç sızdırma yapmamıştı.Şuan 5 numaraya geçtik çok memnunum.
alin12_ Alyamoms1 sleepynin modelleri arasinda cok fark var.mesela yesil paketin kalibi cok kucuk ve sanki daha naylon gibi.ben sleppy mavi bio natural kullaniyorum.kalibi yesile gore daha genis.bebegim 9 aylik.7.400-7500 flan..4 numara bez kullaniyoruz.
Balbebekimm Alyamoms1 Sleepy nin kahverengi paketi bence em güzeli.. Yeşil paket 4 numara ile kahverengi paket 3 numara aynı boyutta hatta 3 numara bir tık daha büyük. Ve kahverengi paket daha pamuklu tavsiye ederim
Kbrbydk Alyamoms1 Molfix 2 diğerlerinin 3 numarası gibi. Onu kullanın. Molfix 2 sıkınca ben baby turcoda ve sleepy de 4 e geçtik hafif buyk geldi ama şimdi tam oluyor.