Prensesss_annesiii Kizlar kizim 3 ay 9 günlük anne sütü alıyor ama doymadığını hissediyorum hep agliyor mama verdim mamayı beğenmedi Ben ne verebilirim napicagimi sasirdim
Mrymtny Prensesss_annesiii birimde öyleydi hiçbir mamayı almadı sizinki kadarken geve uykusunda bile denedik olmadı. En iyisi siz sütünüzü ve kalitesini arttırmak için bişeyler yapın ek gıdaya kadar ben öyle yapmıştım.
Hakaninannesi Prensesss_annesiii hipp combiotic denediniz mi tadı anne sütüne yakın kokusu da güzel belki sever.
Sasah1441 Prensesss_annesiii canım benim oğlumda mama yı sevmiyor. Çok küçük daha bol bol emzir. Bi dönem bizde de olmuştu. Açlıktan ağlıyor uyumuyor gibi geliyordu bana. Sürekli emzirerek üstesinden geldik çok şükür başka bişi yapmadım. Süt arttıcı şeyler tüket. 🙏
Prensesss_annesiii Sma aldim bebelac aldim aptamil aldim hepsi bosa gitti ): bunlari almayan digerlerini hic almazki
Prensesss_annesiii Anne sutune galiba alistigi icin mamayi verir vermez kusuyor midesini bulandiriyor
Prensesss_annesiii Uykusunda dahi verdim yine almadi agziyla itiyor biberonuda tutmuyor ama gece cok uyaniyor agliyor miz miz hep