Murataleyna1406 Kızlar oğlum 2 buçuk yaşında bizimle yatıyordu odasını ayırmak istedim çünkü 2.ye hamileyim ama dayanamıyorum galiba bugün ilk defa yatırdım odasına çok yakın yatak odamızla ama sabaha kadar uyuyamiycam sanırım napmam lazım
Umutveannesi Murataleyna1406 odasına yer yatağı yapıp bir kaç gece orda yatabilirsiniz kalkmadığını ve güzel uyuduğunu görünce zaten içiniz rahatlayacaktır
ZamaneAnnesii Bende odayı ayırdım ama bi kac gündür odasında yaninda uyuyorum alışsın diye bugün kndi odamda uyiycam odamla yan yana ama bnmki gece uyanıyor deliksiz uyusa daha kolay olcak ikimiz icin ama napcam bnde bilmiyorum bu arada 3.5 yaşında
Murataleyna1406 ZamaneAnnesii yok benim oğlum gece kalkmiyor ama ben bırakamıyorum benimde yatak adamla dip dibe ama uyanır da duymazsam diye gözüme uyku girmiyor
dogab Kapısını açık bırakın ilk zamanlar seslenirse ağlarsa yanına gidersiniz ya da siz arada kontrol edin içiniz rahat etsin
Murataleyna1406 dogab açık kapısı gece lambası da takılı ara ara gidip bakıyorum bugün ilk gecemiz bakalım nasıl geçecek ben pek uyuyamiycam galiba