Pnre 38 günlük bebeğim var kabız değil fakat kaka yaparken ağlıyor popsunda pişik var bez değiştim geçmedi hangi kremi önerirsiniz ne yapmam lazım
1mom1 Pnre hametan krem kullanıyorum ben ,sağlık ocağında yazdırıp alıyorum en fazla iki günde geçirmiş oluyor pişiği
1mom1 Pnre sürekli sürerdim pişik olmasın diye ama sonuçta onun içeriği de ne kadar temiz bilmiyorum her bez değiştirdiğimde kulak çubuğu ile Zeytinyağı sürüyorum poposuna , altını kirletince bir süre yapışmasını pişirmesini önlüyor
hanlnim Pnre benim bebeğim de çok yeni kabızlıkla uğraştı, doğunca küvözde kalmıştı meğer orda pişik olmuş, eve taburcu olunca geçmeyince doktorumuza krem sormuştuk hamazinc önerdi çinkolu olduğu için iyi geldi.
hanlnim Pnre doktorunuza sorun bi dediğim kremi bize doktorumuz önermişti. Bir danışın belki iyi gelir. Umarım şimdi bebişiniz iyidir 🙏🏻
Nurci Pnre 2 aylık oğlum yara şeklinde pişik oldu ve geçmiyordu bez markasını değiştirdim birde hametan kullandım 2 günde geçti
sariniz13 Pnre hametan kullandım benimde bebeğim 3 aylık oldu yaklaşık 1 aydır vardı kuzenim hametan kullan geçer dedi, dediği gibide oldu Hametan+ıslak mendili yıkayıp kullandım 1 haftaya geçti şükür