Kubraaybars Kızlar selam oğlum 13 aylık 4 dişi vardı onlar hiç ateş yapmadı ama şimdi üst köpek dişleri geliyor dün geceden beri devamlı ateşleniyor 37.4-37.6 gidiyor 38 i bir defa gördü ama kafası 39 gibi yanıyor doktora götürdüm ciğerlerinde boğazında hiçbir şey yok 6 saatte 1 calpol verdi 38 İ geçerse antibiyotik verdi geçmezse o verimlicek burnu da akıyor bu kaç gün sürer ne yapmam lazım biz hiç ateşlenmedik daha önce
gamzefnan Kubraaybars İlk basta ateş yapmadiysa diş bir daha yapmaz.Ayrica diş o kadar yüksek ateş yapmaz.Muhtemelen altta yatan başka bir sorun vardır.Ayrica doktor sorunu bilmeden neden 7 saatte bir ateş düşürücü önerdi ki ? Ateş vücudun savunma mekanizması.38 in altinda ki ateşe bence ateş düşürücü ile müdahale etmek doğru değil.
Semanur51 Kubraaybars köpek diş çok zor ateşi bilmiyorum ama berbat benim bebeğim çok zor çıkarıyor şuanda alttakileri çıkarıyor perişan oldu 2 buçuk aydır hem üst hem alt çok zayıfladı habire ağlıyor
Sese Kubraaybars canım seni korkutmak istemem ama köpek dişi felaket ötesi geçiyır bizde. Biri patladı diğer üçü beyaz ama halaaa bekliyor. 19 aylık oğlum bir kilodan fazla verdi.
redmom Köpek dişler en zoru der susarım. Yeni ciksrtti benim bebeğimde. Uzun sürdü ateş yaptı. Antibiyotik için acele etmeyin
pembekurdale Dişin ateşi maalesef bu kadar yükselmiyor ve burun akıntısı yapmıyor, büyük ihtimalle üşüttü bebeğiniz geçmiş olsun 💐
Kubraaybars gamzefnan bilmiyorum ki başka doktora götüreyim o zaman yarın da pazar çocuk aciline başvurayım tekrar
Kubraaybars Semanur51 inşallah bundandır yoksa gerçekten çok tedirgin oluyorum geçmiyor bir türlü ateşi
ayazinannesi12 Bu hafta bizde 38,5 ateşi gördüm. Başka hiçbir sıkıntı yoktu. Boğaz enfeksiyonu çıktı oğlumda. Ciğerleri kulak vs temiz çıktı. Ayrıca calpol sadece 24 saatte bir verin dedi. Başka bir doktora götürmenizde fayda var bence .
Kubraaybars Sese sağ köpek dişi patladı ama diğeri duruyor dün gece götürdüm tekrar evet gerçekten sadece diş değilmiş boğazları falan şişmiş bı doktor daha ilgiliydi çok şükür bugün daha iyi
Sese Kubraaybars evet bizde boğaz enfeksiyonu geçirdi. Dişler mahvediyor bebişleri bol bol sıvı ver canım bide yiyorsa balık yedirmeye çalış çok kolaylaştırıyor diş çıkarmayı