baharrkara Bebeğim sürekli emmek istiyor 2 buçuk aylık uykusu geliyor emiyor beşiğine koyunca geri uyanıyor ağlıyor sütüm yetmiyor olabilir mi yardımcı olurmusunuz bilgisi olanlar
betul912_ baharrkara ben memeden ayrılmak istemiyor diye yorumladım henüz dogdugunun bile farkında değil kilo alımı nasıl
hazal3421 baharrkara eğer kilo alımı iyiyse sizden ayrılmak istemiyor sizin için elbette ki zor geçiyor olabilir ama inanın en fazla 2 ay sonra hareketlenip bunları yapmayacaktır tadını çıkarın güzel anne 🤍
Btltha baharrkara bebekler sadece doymadıkları için değil, anne karnında gibi hissettikleri için, ağrıları olduğu için de emmek isterler. mesela normalde bebem 15 dk emer şu an 1 saattir emziriyorum sırf keyfine emiyot dşcşed benimki de 2 buçuk aylık
baharrkara betul912_ doktorumuz iyi kilosu dedi bi sorun yok dedi zaten bebeğim emzik ve biberon da hiç almıyor
baharrkara baharrkara geceleri uyuduğu zaman zaten 4 5 saat uyuyor ama anlamadım bende sütümün yetmediğini düşündüm bi an
esraalic baharrkara Bilmem öyle bir çaba göstermedim verdim hemen tuttu bazı bebekler ne yapsan tutmuyormuş maalesef 🤷♀️