uzumlukekinmom Kızlar 15 20 gündür sebepsiz midem bulanıyor başım ağrıyor başım dönüyor hamile değilim regl oluyorum şuan ne gibi bir sebebi olabilir 😰😰😰
eyberenimo uzumlukekinmom geçti mi acaba aynı durumu yaşıyorum bir sebebi yok midem bulanıyor başım dönüyor bir kaç gündür geçmedi tam sizin anlattınız durumdayim
kayipbaliknemo uzumlukekinmom Ben de aynı şekildeydim Kan değerlerime baktırdım D Vitamini aşırı düşük ve Tsh yüksek çıktı . kan değerlerinize baktırın
alparslan38 uzumlukekinmom ayy dün benimde böyleydi ölüyorum sandım bugün baş ağrısı az var ama midem çok bulanıyor
uzumlukekinmom alparslan38 eşim gelsin de bi hastaneye giderim herhalde artık 20 gündür aynı şeyleri yaşıyorum hayat kalitem çük düştü
alparslan38 uzumlukekinmom en iyisi belki bı serum yaparlar bn çocukları bırakıp hiçbir yere gidemiyorum
Melsaboz eyberenimo ben de anlamadim 1haftadir bas agrim bas donmem var mide bulantim arada geliyor cok sinirim bozuluyor artik randevu aldim nörolojiye gidicem
Melsaboz Meliimom mr falan girdim bsey cikmadi sonradan gecti ama her adet donemine yaklasinca yine oluyor onu farkettim
Melsaboz Meliimom oda yapiyo takip edin her adet donemini, anlarsiniz eger ondansa benm 1 hafta kala basliyor bu belirtiler