nnoktaa ipekkusunannesi ocean ın içinde sodyum benzoat ve pancar şekeri bulunuyor. Bestiron tavsiye ederim. 8.5 kg yız 1-1.5 ml kullanıyoruz
ipekkusunannesi cnsnyn eczacıya sordum tekrar 6 kg için 6 damla ama 5 de verebilirsiniz dedi. 0.5 ml den 7 danla geliyor fazlasının zararlı olabileceğini söyledi
cnsnyn ipekkusunannesi peki ac tok nasıl kullanacaz sabah mı akşam mı veriyorsun bide verdikten sonra su verecek miyiz dişte leke bırakıyor mu. Sen nasıl kullaniyorsun
ipekkusunannesi cnsnyn doktor bana farketmez dedi ben mamasının içine damlatıp veriyorum. Eğer dişleriniz varsa sadece demir için değil bütün vitaminler için geçerliymiş diş fırçalamak gerekiyormuş
handeyasa ipekkusunannesi bende kullanıyorum doktorumuz kilo bası 2 damlamdedi yani 12 damla kullanmanız gerek
cnsnyn handeyasa bacım nasıl kullanıyorsun ac mi tok mu sabah mi damlanın arkasından su veriyor musun dişlerde leke bırakmaması için.
handeyasa cnsnyn daha diş çıkmadı bizde ama bu dişerde siyahlık bırakmıyor ocean marka ben sabahları veya aksam tok veriyorum emzirmeden yarım saat önce vaya sonra ama d vitaminiyle arasında 1 saat olması lazım eğer sabah verirseniz