sezenliva_21 Kızlar yaa bebeğim 2 ay 25 günlük gelen ay memeyi redd ediyordu biberon verdim şimdi de biberonu da emmek istemiyor napacam ya bu bebek tekmi böyle 🥲emziğini emiyor ama biberonu tutmak istemiyor dünden beriii
eliffsseymen sezenliva_21 biz de öyleyiz ilk önce memeyi red etti sütüm gitti sonra da mama istemiyor ne istiyor bu bebekler çok merak ediyorum
neslii93 sezenliva_21 atak dönemlerinde oluyo 3 4 gün istemiyo sonra yine yemeye başlıyor kaşık biberon la vermeye çalışın
milamihra sezenliva_21 valla bir gün iyi bir gün kötü birsey yapamıyorum doktora gittik süt ürünlerini kes vs dedi mamayı değiştirdik bir kaç gün iyi oldu yine aynı inanın çok üzülüyorum acikio aglamiyo ya 3 saatte 30 cc iciyo kilosu da çok düşük sizinki nasıl kiloda
sezenliva_21 milamihra neden süy ürünlerini kesin dedi alakası varmıı ki bide siz anne sütü mü veriyorsunuz yoksa mama mıı bizimkisi kilosu iyidi kaç dee baana sanki zayıflanış geliyor
milamihra sezenliva_21 ya benimki yanlış teşhis sonucu antibiyotik tedavisi aldı erken dönem bağırsak florası için kes dedi doktor ve emzirme danışmani 3 kilo doğdu hastalık döneminde 500 gram verdı şimdi 2 ay 21 günlük 5 kusur anca oldu baya baya az yani anne sütü aliyo mama da aldık syneo mama ama icmiyo sizinkinin kilosu neydi
slnpkmm Gazı veya burnu tıkalı olabilir mi meme reddi için çok küçük sürekli emmesi gereken bir dönemde pes etmeyin emer
sezenliva_21 slnpkmm gaz değilde burun olabilir ama temizliyorum da acaba reglden kaynaklı olabilirmi ya geçen ayda regl oldum meme reddi yaptı bu ayda biberonu red ediyor anlamadım kii
sezenliva_21 neslii93 olabilirim acaaba öyle mesela 5 hon sonra 4 aylık olacak atak şimdi mi başlıyor