Lre Cumartesi kahve muhabbeti olsun benim bir evde en dayanamadığım şey koku , bir eve gittim misafirliğe evin kokusundan su bile içemedim
nihathatipoglununtesbihi Lre eşimin bir akrabası vardı kadın mutfakta bisküvili pasta yapıyordu mutfakta bir sinek uçuyordu eliyle vurdu öldürdü sonra devam edecekti pasta yapmaya önce elini yıka dedim yıkadı devam etti kfkkdlalalaowlwlww
NatashaRomanoff Lre bardakları lekeliyse benim diyenin temiz olduğuna inanmıyorum. Tuvalette koku yoksa temiz bir koku aldıysam o insan bence temizdir. Evlerin kokusu vardır bencede. Hatta sadece evlerin değil ülkelerin, şehirlerin bile kokusu var
asell13 Lre bi komşum var abla sürekli birbirimize gider geliriz gerçi ben pek gitmem genelde onu çağırırm abla evim çok kirlendi adene bak temizlim derim saçmalama evin tertemiz diyor oysaki ev berbat sen bide beni evi gör diyor ne kadar gidiyorum evi tertemiz düzenli benle dalgamı geçiyosun diyorum bu nasıl olay 😂😂😂sizde de böyle oluyomur
Prenses_isabella Lre Eşimin akrabasına yemeğe gitmiştim. Kadın yemeği hazırlarken bianda tükürüğü geldi ve mutfak tezgahının içine tükürüp suyla akıtmıştı🤮elimi hiçbişeye sürememiştim onu gördükten sonra🤮
asell13 NatashaRomanoff bu cidden doğru her evin farklı bi kokusu var annemin evi hep çiçek gibi kokuyor temizlik hastası biraz 😅 ordan eve gelince evde bi bardağı kaldırasım gelmiyor sanki bu ev hak etmiyor gibi 😂😂😂 ahahah
zehrababy NatashaRomanoff ay her evin kendine ait bir kokusu oluyor böyle düşünen sadece benim sanıyordum. Ve insan kendi evinin kokusunu tam olarak alamıyor alıştığı için. Ama başka bir eve gidince direkt alıyorum kokuyu.
ece0141_ NatashaRomanoff ay biziö giderler den cok kötü koku geliyor, hergün çamaşır suyu çif temizlerim, özellikle misafir geleceği zaman da detaylı temizlerim ama günde bir kere giderlerden cok kötü koku geliyo demekki gelen misafir de benim hakkımda böyle düşünüyor
suheyla92 NatashaRomanoff tuvaletteki koku benim sucum değil surekli temizlerim koku koyarim banyoya ama giderden aradabir koku geliyor hele de yagmurdan sonra. Bardak lekesi de bulasik makinesi beyaz leke birakiyo bazen o da elde değil o kadar isimin arasında lekeli bardak kovalayamam ki. Biraz acımasız ve ustten bakan bi yorum olmus yorumunuz
NatashaRomanoff asell13 😅🤣 annemin evi hep kek börek kokardı ☺️ders çalışmaya gelen arkadaşlarım ertesi gün okulda diğer arkadaşlarıma evleri mis gibi vanilya kokuyo derdi 🙃 ah anne evinden söz edince çocukluğuma yolladınız beni 🥰
asell13 NatashaRomanoff ne güzel 🥰 benim arkadaşlarımda hep iletişimimize özenirdi hala öyleyiz kanka gibi takılıyoruz annem biraz genç çıtır çerezde 😂😂 kafa olarakta bu zamanın kadını hatta aynı zamanlarda hamile kaldık annem doğum yaptı ben baktım o zaman bende hamileydim ben kızımı kaybettim kız kardeşimi kızım yerine kattım resmen ben büyüttüm bi nevi sonra oğlum oldu aralarında 1,5 yaş var 2 güne bir görüşcekler mutlaka teyze yiğen çok güzel anlaşıyolar 😅😅
NatashaRomanoff asell13 yaa Allah sabır versin cennet kuşunuz var 💕 annenizle aynı anda hamile olmanızda apayrı nasıl bir duygu 😀
ebru3457 Prenses_isabella ıyy bi canlandırdım da gözümde midem kalktı cidden sizin yanınızda böyle yapıyorsa yokken neler yapıyordur
SiprayiL Lre kim olduğunu söylemeyim ama bir tanıdığım mutfak lavabosunda kirli çamaşır yıkadı,yerleri sildigi bezi mutfak lavabosunda yıkadı yine 🤯🤮🤢
Elifdemir1907 Lre valla evde hiçbir şeye bakmam ya fark etmez insanların evi beni ilgilendirmez ben eve değilde o insanın bana olan tavrına bakarım iyiyse mutlu olurum değilse surat falan yapıyorsa soğuk yapıyorsa üzülür bidaha da gitmem tabii ki neyin var diye sorarım cvp alamazsam gitmem sogurum
Turuncgil Lre benimde öyle eşimin de öyle takıntıları var, ben herkesin elinden bişeyler yiyemiyorum. Esimde herkesin yemeklerini begenmiyor. Bu sebepten cok nadir gideriz misafirlige :)