3kedili2bebekli Sis-01 düzeltilmiş 5 aylık kronolojik 6 ay 20 günlük falanlardi doktor destekli dik oturmalarini bekledi
Nevnev Sis-01 düzeltilmiş 6 ayında başladım şu an düzeltilmiş 7 aylık 6 ayda inan ağzını açmayı bile beceremiyordu erken başlamayın
aslhnkrts Sis-01 tam 6 ay 6 günlük yeni başladım. Doğum tarihine göre gelişimi de 6 ay olunca başlattı doktoru
3kedili2bebekli Sis-01 evet başını dik tutmasi yığılmış gibi yada yaslanmış olmaması gerekiyor tabi bu benim doktorumun sartiydi yani kendi bebeğinizin doktoruyla görüşmenizde fayda var
Nevnev 3kedili2bebekli kabızlığı nasıl hallettiniz zeytin yagı verıyorum muz patates çok az veriyorum nerdeyse hıc tahıl vermiyorum 2 günde bazen 3-4.günde fitille yapıyo
3kedili2bebekli Nevnev doktorla gorusup prebiyotik başladık ve armut ve renkli elma iyi geliyordu hani kirmizi da değil sarı da değil yeşil de değil renkli bir elma oluyor ya o
Nevnev 3kedili2bebekli bizimki ek gıdayı da fazla yemiyor şuan ısrar da etmiyorum insallah ay ilerledikçe yer
Sis-01 aslhnkrts bizde oturtuyoruz yatırınca kendisi kafasını kaldırıp kalkmaya çalışıyor ama tam daha kafasını sağlam bir şekilde tutamıyor sallanmaları oluyor
aslhnkrts Sis-01 yüz üstü çevirin sürekli biz öyle yaptık faydasını gördük biraz sinir oluyordu ama kısa kısa dura dura alıştı