ykubra93 dayes bizimki 2.ay 5 günlük en sevdiği oyuncak ağız bezi sonrada onunla uyumak😅 tabiki sonrasın alıyorum
havvamete dayes evde milyon tane oyuncak vardır ama benim bebem sosis balon şişirme pompası dışında hiç biri ile oynamaz sjjsjs. Uyku arkadaşı da BİM’in çocuklar için olan diş fırçası ama yeşil olan maviyi istemiyor😂 geçen kaybetmiş eşime gelirken al dedim mavi almış sabaha kadar mahvetti bizi sabah BİM’in kapısında açılmasını bekledik yeşil için fkfjdjdjdj
OptimusPrime dayes Şuan oyuncaktan çok, makasla yapılan şeyleri seviyor. Kessin yapıştırsın,boyasın 🥰 En sevdiği oyuncak prenses bebekleri ama. (5yaş) Oğlumunda arabaları ve örümcek adam. 🤗 (3 yaş)
babysuzkesen dayes 6 aylık babası her gün farklı bir çıngırak alıyor. Bizimki ya tahta kaşık ile ya da kumanda ile oynamayı seviyor.
dayes babysuzkesen ay evet bir de kumanda sevdaları vardı 🫠 o aylarda bizimki de nerde görse yapışıyordy
ozgetugra Bir sürü oyuncağı olup oynamaması peki ev eşyalarını karıştırmaya bayılıyor 11 aylık keşif zamanı 😀
ebrarven dayes büyük kızım etkinlik yapmayı daha çok seviyor küçük kızım da ahşap balık tutma oyununun oltasını ve kumandayı görünce çıldırıyor 😂