dayes Kızımın dönem dönem değişiyor, bir ara bebek arabasını içine oyuncakları koyup gezdirmeyi çok seviyordu, ondan sonra da tüy toplama aparatı plastik bir şey onu elinden düşürmedi nedense 😂 şu anda da favorisi bu ikisi 🩷
kimbumadam dayes Montessori tüm oyuncaklarını seviyor ama gözü gibi baktığı yürüyen havlayan köpeği🥰 15 aylık
suheyla92 dayes 6 aylık Fisher Price masalci tırtıl gorunce bile kocaman gülüyor minik fistik suratlim
imeaeb Aerith Hahaha aynı şeyi yazacaktım fotoğrafını görünce yazmadım kızımın uzun süre favorisiydi onu izleyerek yemek yerdi hatta 😂 şuan en sevdiğimiz şey kule yıkmak
pembebiranne dayes Eğitici köpek en sevdiği ama tabiki mandallar tahta kaşıklar kumanda varken gözü hiçbir şey görmüyor 😂🙈🥰
Hiilyuss dayes erkek cocugu olanlar hiç yorum yapmamıs anlasılan 😂 15 aylık süpürgelik sökmek, duvar yolmak, masa kırmak, çekmecelere tırmanmak hiç oyuncak isteği yok 😂😂😂
dlos Hiilyuss Benim oğlum da cidden oyuncak harici her şeyi kurcalmayı seviyor. Tek ilgisini çeken kuzeninin akülü arabası gidince inmiyo içinden. Biz de alacağız inşallah 10 aylık
seheeeeer1 Hiilyuss ay bende böyle bir yorum arıyordum yalnız değilim demekki tutkun olduğu hiç oyuncak yok diyebilirim ve ev oyuncak dolu legodan cırt cırtlı kitaptan normal hareketli kitaptan geçilmiyor. Kaldırdım hepsini 2 hafta kadar hiç aramadı görünce de 2 dk falan bakıyor niye böyle acaba
oglumubeklerken Hiilyuss 33 aylık oğlum anca evde traktör ile gezip kapı duvar yikiyor oyuncaklarla alakası yok 😅