Tugbaduru4 8 aylık bebeğim bi kaç gündür burnu akıyordu şimdide öksürük başladı özellikle geceleri abiside hastaydı grip öksürük ondanda vardı fitospan veriyordum ona şimdi bebeğede verdim şuruptan başka ne yapabilirim acaba çabuk atlatması için ?
Hiilyuss Tugbaduru4 doğal antibiyotik sarımsak yedir. Pişmemiş olmalı. Yogurdun içinde yiyorsa yedirebilirsin veya çorba piştikten sonra içine rendeleyebilirsin. Geçmiş olsun
zerda_arven Tugbaduru4 benimde 5 ay 20 günlük bebeğim 3 gündür burnu akıyor öksürüyor doktora goturmelimiyim ilk bebeğim ya endişeleniyorum ya
Tugbaduru4 evlatkokusucennetkokusu serum fizyolojik yapıyorum günde 2 3 kere pekmez tereyağ nasıl vermem gerekiyor
evlatkokusucennetkokusu Tugbaduru4 terayağ 1 tatlı kaşığı iyice erit sonra 1 yemek kaşığı pekmez koyup 1 taşım kaynar gibi olsun sonra ocaktan indir 2 damla limon sıkıp soğutup 1 tatlı kaşığı ver şifa olur inşallah
Tugbaduru4 zerda_arven Yani bilemiyorum çok kötü olmadıktan sonra pek bişey yapmıyolar o aylarda açıkçası siz takip edin kötüye giderse hani geçmiyor daha çok artıyorsa yinede götürün tabiki birde serum fizyolojikle temizleyin burnunu günde 2 3 kere
evlatkokusucennetkokusu zerda_arven Benim bebeğim 8 buçuk aylık sağlık ocağına götürdüm dolven calpol dönüşümlü ver serum fizyolojik yap dedi. 10 gün burnu aktı mahvoldu yavrum bende beraberinde
Hilalssszm evlatkokusucennetkokusu merhaba pekmezin ısıya maruz kalmaması gerektiğini, yağı eriyip ocaktan aldıktan sonra katılması gerektiğini okudum