islam58 olmuyor vallahi korkma ilk oğlumu 12 saat sonra doğurdum suni sancıyla ve öldüm resmen bunda dedim hareketli olacam günü dolunca gittik doktor dedi alalım hani ilaç koyacaktı bi vakti 5 cm açılma ilacı koydu ben 2 kat yukarı çıktım merdivenle doktor dedi orda ebe baktı 7 cm sonra damar yolu açıldı dediler azıcık verelim ilaç taktılar 5 dk dolmadı 9 oldu sancılar düzenli geliyordu hemen çıkardılar sen kendi sancınla yap diye suni sancının yanında hiç birşey normal sancı şarkılar söyledim hep millet dua eder ahahah sonra 1 saat içinde oluyor bunlar bu arada doktorum geldi hadi kız öğleden sonraya kalma ikimizde yiyelim yemeğimizi rahatça dedi gülerek gel dedi 2 ıkınmada çıktı bebek inanamadım kucağıma koydu benden mi çıktı dedim o kadar kolaydı eşim bile of akşamı nasıl edecez demiş dua bile edememişler ötekinde 12 saat olunca baya hatim ettilerdi daha biz elimize kuranı alamadık dedi biz geldik bebekle o yüzden hiç düşünme o yol bi kere açıldı ya herşey basitleşiyor yeminle bende doğuma gitmeden sabahında bile ben bi daha o acılara dayanamam kesin ölürüm diye mektup bile yazdim ağladım hep ama boşaymış 🥹❤️