seymafur Evimde o kadar çok karınca oluyor ki ne yaptıysam çözemedim bebeğim yeni doğdu beşiğine yatıramıyorum karıncadan Önerisi olan var mı
sweetangell seymafur 6 yıldır aynı evde oturuyorum asla böyle bişey görmemiştim bu yıl benimde mutfağımda karıncalar çıktı ve başa çıkamıyorum nerden geliyorlar onu da bilmiyorum ilacı varmış galiba onu alacağım etkiliymiş
Mlk39 seymafur ay sormayın benimde salonumdan balkondan geliyor kocam karınca tebeşiri almış gitmiş balkona çizmiş yeri de gitti karıncalar ama balkonu yıkadım sonra tekrardan geldiler evin içini tebeşirle çizmem lazım
cyln0 Salonumu bi kere karınca basmıştı karınca tebeşiri ve pembe bi yem var onu almıştım eczaneden ikinci gün bi tane karınca kalmamıştı karıncanın geldiği yeri tespit edip oralar döküp sürmüştüm o önemli
mryclk Ayy evt ya Bnmde yatak odamda çok var odayı aradım taradım nerden geliyor bulamadım çokta tiksiniyorum böceklerden bnde bi çözüm arıyorumda iki küçük bebeğim var çözüm bulamıyorum ilaçlardan zarar görmesinler diye