yenianne9087 istanbulda değilim.Ama tedavisi hep aynı.Propranolol içeren dideral yada hemangiol şurup diğeri de timosol damla. Dediğim gruba baktıgımda kime gidilmisse tedavi aynı.Timosol damla çok etkili değil kullandık hiç bi yanıt alamadık. Dideral tedavisine başladık öncesinde kardiyoloji cildiye ve plastik cerrahiye gönderdi hoca .Ultrason ve kan bakıldı.İç organlarda var mı dıye de bakıyorlar.Sonra hastaneye yatırılıyor. 3 gün düşük dozdan baslayıp yavas yavas artırdılar günde iki kere kilosuna göre. İlaç öncesi ve sonrası tansiyon nabız şeker ölçtüler.Yan etki olarak tansıyon ve seker düşüklüğü yapabiliyor. Bizde olmadı çok sükür.Şimdi her ay kontrole gidiyoruz .İlacı verirken beslenmesine dikkat et dedi doktor şekerini düşürebilir diye tok karnına ver dedi. Yara oldugu için biz fito krem de kullandık. Bi de yan etki olarak öksürük hırıltı yapabiliyor. Hastanede her vizitte doktor soruyordu öksürüğü hırıltısı var mı dıye
Biraz uzun oldu ama açıklayıco olsun istedim .Çünkü ben de ilk zamanlar bu durumla ilgili bilgi edinmeye çalışmıştım bayağı🥲