Ecemnurmom 6 aylik bebegim 6.300 kilo ama sanki hic gelismiyor hala 2 aylik gibi duruyor bu durum normalmi ben mi abartiyorum acaba
iremnazshn Ecemnurmom kız saçmalamayın ay hepiniz değişik değişik yazmışsınız🤣 ayına göre gayet normal kilosu. benim oğlum 2 yaşında 11 kilo raporlu mamaya başladık mesela sağlıklı olsunlar yeter 1 yaştan önce böyle şeyleri kafanıza takmayın
Gizemzynp Benim bebeğimde öyle anne sütü alıyor, 2580 kg doğdu , şu an 6200 2 buçuk aydır böyle kilo almıyor doktora götürdük bir sıkıntısı da yok ama kilo almıyor.
Bengisukzn Benimde bebeğim 5 aylık 6100 kilosu banada zayıf geliyor ama doktorlar iyi diyor alerjimiz var onun etkisi olabilir mi bilmiyorum 180 ml mama içiyor bazen 3 saat bazen 4 saatte bir Ama 6 aylık olduğunda doğum kilosunun 2 katına çıkması lazım doğum kilosu nedir
kahvekolik_ Benim bebegimse 6 aylik yedi bucuk kilo ama benim gozumude kucuk geliyor bilmiyorum normal bu durum galiba ama disardan baya toplu duruyor diyen oluyo
Busraym78 Bak oğlum 9.cu aya giriyoruz bugün baktırdık 8250 1 buçuk aydır sadece 1 kg almış dişinden dolayı ve hareketlerinin artmasından dolayı kilo alımı 6. Aydan itibaren hatta daha erken hareketlenen çocuklar için kilo kaybı olması normalmiş. Benim ki bi ara hiç almadı desem yeri hala alt sınırdayız ama sağlığımız yerinde çok şükür. Banada kafasi büyümüyor bu çocuğun dediler bir buçuk ay önce şimdi ise normal çıktı çok takilmayin