Neslihannesli 3 yaşında kızım var aniden kekelemeye başladı nasıl düzelir başına gelen varmı acaba bilgi verirmisniniz basina gelen varsa
Tatlican Neslihannesli Kalabalik çocuklu ortamlara girsin .benim kizim oldu sanırım 1yil veya 8ay filan sürdü anaokuluna basladi duzeldi konuştukça. Nazar filanda okutun .Birseyden korkmusta olabilir dikkat edin kızım doru cizgiflimi izliycem diye agliyordu sonra ruyasinda kurt görmuş birdaha yaninda kurt isimini bile soyleyemedik
sareceymer Neslihannesli merhaba benim kızımda o yaşlarda kekemeydi konuşmaya başlar başlamaz kekeme başladı resmen babası da çocukken korkmuş kekeme olmuş gecmis tabu şuanda da kızınca heyecanlaninxa hafif kekeliyo genetikfe olabilir demişti doktoru.. doktorumuzum onerisi şöyleydi asla kelimesini siz tamamlamayın Sabirla lafının bitmesini bekleyin yanında. Bahsetmeyin zamanla geçecek dedi haa birde bir ziyarete götürdük kaynanam eşimi götürmüş orda düzelmiş dili bizim kızı da götürelim dedik götürdük vallahi bilemicem ordan mıdır yoksa zaten zamanla mi geçti kızım düzeldi gitti şükür 😂 sizde bence acele etmeyin konuşmayı tam öğrenince bence düzelecektir
sareceymer Neslihannesli birde bir kitap önerisi olmuştu almamıştık bile hatırlamıyorum adını.. ona bol bol kitap okumamisi söylemişti
Tatlican Minikbirkiz16 Kizimdada oldu uzun sürdü anaokulnda duzeldi yaşi kucukse 1 2saate olsa otarz biryelere götürün derim
Minikbirkiz16 Tatlican kreşe başladı ağustos ayından beri gidiyor kreşe inşallah bizimde düzelir çok kötüyüm birde mesela 1 hafta yok sonra bi bakıyoruz geri başlamış sizinde öylemiydi
Neslihannesli Tatlican genel olarak ztm sürekli disatdayiz kızımla okudum ben onu düzeldi biraz çok kekelemiyor suanda
Melez4453 Eşim çocukken korkmuş köpekten kekeme olmuş Tedavilerle düzelmiş Bugün de oğlumun öğret kendi kızından bahsetti o da 3.5 ve kekeliyormuş. Destek alıyoruz dedi
Marsila Erkek kardeşimde bu sorun vardı dayım bçr gün ne kadar çok konuşuyorsun ve erkek yeter artık dedi yemin ederim ertesi gün çocuk 4 yaşında idi bu arada konuşması geriledi kekeme oldu yıllar yıllar sürdü. O gün annem yumurta almaya ahıra yollamış bir de ahırda ses duymuş kardeşim elini kolunu sallayarak gelmiş annem anlatıyor ağlayarak falan. Tabi doktorlar hocalar neler neler denendi sonuç yakın bir köyde çok etkili bir hoca varmış dediler annem babam durmadı gitti ben de kızıyorum işte ne bilecek falan adam bir bir başına ne gelmiş anlatmış anneme korkmuş bu çocuk demiş bu yüzden demiş evi ahırı tarif etmiş ses gelmiş onu da bir başka büyük çocuk yapmış korkutnak için demiş Muska yazdı taktı kardeşim önce Allah sonra bu hoca kurtardı kardeşimi.
Minikbirkiz16 Tatlican inşallah tek duam geçmesi en kısa sürede lütfen sizde dua edin bize 🌸 dil terapistine gittinşz mi acaba siz
coffeewithgummastic Neslihannesli merhaba benim de oğlum da aniden başladı 3-4 gündür fark ediyorum. Sizde düzelme oldu mu hiç?
Neslihannesli coffeewithgummastic düzeldi ama sonradan tekrarladi çok yok ama şuanda arada yapıyor sadece
betulll58 Neslihannesli şuan cocugunuz ne durumda kizimda başladı 1 ay bitti inşallah geçmiştir bana umut olursunuz ve inşallah mesajımı görüp cevap verirsiniz