Gme1709 aysevsn aslında ben kursla ilgili sormak istiyorum ama belki bilirsiniz ben silahlı güvenlik kartını ne kadar sürede alabilirim acaba kamu alımları için almam lazım
kadglu aysevsn merhabalar özelde misiniz kamuda mi nasıl işiniz acaba ebnde başvuru yapacağım bu hafta
aysevsn Kurs eğitimi 1 ay sürüyor sınavı geçtikten sonra size geçici kimlik veriyorlar onunla da çalışabilirsiniz gerçek kimliğin gelmesi uzun sürebiliyor ankaradan onaylanıp geliyor çünkü
minikkurabiyee Gme1709 bizim burada ben 1 ay öncesine kadar sormuştum eşim için araştırmıştim 4000 küsuratli söylemişlerdi
Gme1709 hsrt07 ben Marmaris’te oturuyorum ailem Ankara’da ailemin yanına geldim burda 7 bin dediler Marmaris’te 15🥲
hsrt07 Gme1709 canım il emniyetten gelen bı kararla fiyat belirlenir yani bildiğim kadarıyla tek bir kurs dediyse yalan bence bı kactanesine sornkac defa kart yenileme vs yaptım tek fiyat 10 senede güvenlik işi yaptım bence iyice araştırın arada yarı yarıya fark var
Gme1709 minikkurabiyee hangi şehirde o fiyatı verdiler acaba. Bir de ortalama ne kadar sürüyor eğitim sınav süresi. Bilgi verebilir misiniz acaba?
minikkurabiyee Gme1709 sivasta bu şekilde silahlı için 100 saat eğitimi tamamlaman gerekiyor silahsız için 50 sonrasında sınava giriyorsun 70 puan ve alman gerekiyor o sınavdan yüz yüze oluyor sınav
minikkurabiyee Gme1709 birde silahlı için lise silahsız için ortaokul mezunu olmalısınız ben silahsız aldım yaşım silahlıyi almak için uygun şimdi onu silahliya çevireceğim