use1234 Kızlar ya offff bu genital bölge kararmasina ne yapmak lazım çok canımı sıkıyor beyaz tenliyim normalde ama orası kararmış durumda özgüvenim yerle bir 😔😔😔
sumeyyesummer use1234 eczane ürünleri bile kimyasal daha çok zarar veriyor instadadn haticekizilkayadan al özel bölge beyazlatıcı .çok memnun kalırsın hemde kanına karışacak zehirler vücuduna almamış olursun
mondecaidensecmeler use1234 aynı durumdayım kukkanmadigim krem kalmadi glikolik asitte kullamdim ana bir faydası olmadı🤷🏻
ummmmran use1234 aynı durumdayım hem genital bölge kararması hem.tum vücudumu saran çatlak kalça karın bacak komple çatlak artı hamilelik döneminde çıkan yaralar nedeniyle sigara basılmış gibi duran izler vücudum berbat
nursnmh use1234 aynı ben ya cok kötü durumdayim harita gibi her yerim bende çözüm bulmaya çalışıyorum :(😞
ogrenciannecik expigment diye eczanede cok uyguna satılan krem var. bir araştırın memnun kalan çok. sadece eczanelerde olmasıda insana güven veriyor
alplerin_annesi Bende ayni durumu yasiyorum kremler fln denedim bir ise yaramadi solaryuma gidecem bu gidişi en azindan heryerim kararsin ki cok goze batmasin😅
HM-21 yagmurkokusu_ nasıl pirinç suyu yapıyorsunuz tam olarak anlatır mısınız bende yapmak istiyorum hee gün mü uyguluyorsun nasıl
Kaymakliiball Benimde dizlerim öyle yaa bide ayak üstü kemiğin orası nasıl gidicek hem kuru hem kararmış nemlendirici sürüyorum ama pek faydası yok