Srap Kızlar kızım 2.5 yaşında öksürüyor da ayağının altına bebek vikisi varmış onu sürsem olur mu bilginiz var mı hiç
dertlikaval Srap limon da iyi gelir diyorlar vikisi bilmiyorum viski diye okudum ilk başta 😅 geçmiş olsun Hatta şey koyun çok iyi geliyor kesinlikle soğanı kesin ortadan ikiye her ikisine de 4 er tane karanfil batırın baş ucuna koyun rahatlatır baya
esractl Srap boynuna sürüyorum ben viksi 19 aylığız ayağının altınada sarımsakla zeytinyağını bir gün bekletip sürüyorum
askbebegimmbenim Srap benim çevremde ayak altına vıkıs iyi geliyor demişlerdi denemedim ama duydum dediğinizi
Mnli Srap ben burun kenarlarına da sürüyorum ama bazıları önermiyor ayak altı göğüs ve burun kenarları
Winnithepooh Srap ben bebek viksi oksurdugunde sırtına ve göğsüne şurup masaj yapıp bez veya peçete koyuyorum sıcak kalsın diye üstünü ortuyorum iyi geliyor bence terliyor tabi üst degistrrsinz ter iyi değil öksürüğe ayağa da duruyorum çorap geçiriyorum
Srap Boğazı enfeksiyon olmuş antibiyotik kullandık o da bitti şimdi öksürüğe dönüştürdü normal mı acaba doktora pazartesi götürecem ama cigerlerine iner mi acaba