Sunam Selam kızlar oğlum 19 aylık evde hep bağrıyor biri sevmek istediğinde bırakmıyor hep mızmız eteğimden ayrılmıyor huysuz gün içinde neden yada aranızda yaşayan varmı tecrübelerinize ihtiyacım var
gezegenruhum Sunam atak dönemlerinde olabilir. Atak aylarını ve diş çıkarma dönemlerini iyi araştırırsaniz daha iyi anlayacaksınız
tazemom1 Sunam 15 aylık ve aynısı .. bu ataklar ne zaman bitiyor kızlar? Çığlıklar yere atıp tepinmeler 🤯
Sunam gezegenruhum diş değil baktım atak mı onu bilemiyorum işte gece uykudan ağlayarak uyandı sadece beni istedi 2 saat anca sakinleşti
Sunam gezegenruhum sanırım da baktım son ataklar olabilir yeto ne zaman bitecek bu ataklar ya diş ya atak ya hastalık aylardır böyle
Sunam mommyim tabi ki müstakil ev bahçe de salıncak var sürekli dişarda kayınvalidemler üstte oturuyor sürekli ordayız zaten ama bağırma isteği geçmiyor bide bensiz adım dahi atmak istemiyor
tazemom1 Sunam 😞 tek mi bakıyorsunuz kardeşi falan var mı? Ben tek bakıyorum evde de tek dışarı çıkıyor tatilden geldik hatta ama değişen bir şey yok
gezegenruhum Sunam yeni başlıyoruz şuanda biz dış bitti atak bitti derken 2 yaş sendromu yaşıyoruz. Hepsi birbirinden de gümbür gümbür geliyor 😂
Sunam tazemom1 evet tek kayınvalidemler üstte ama hep tek baktım zor yorucu geçiyor arada sevmeye götürüyolar ama yine bağırıyor bizi rahatsız ediyor diyolar