busrasr Sütüm çok daha çok olması için neler yemeliyim bide uyu sütün olur diyorlar bu ne kadar doğru
_dfn busrasr ben 10 günlük anneyim🥰 dut kurusu ve su içiyorum bol bol memede tam doyduğunu anlayamıyorum daha ama memeden on dakika sonra sağım yapıyorum uykusu uzayınca da sağım yapıyorum ilk günler sütüm gelmemişti meme ucum çok acıyordu kendimi zorlayarak sağım yaptım sütüm öyle çoğaldı çok şükür
ilay-mom busrasr kahvaltıda tahin pekmez de yiyorum ve gün içinde de tahin helvası yiyorum vakit buldukça da bebeğim uyuduğu zaman sağım yapmaya çalışıyorum artması için
ilay-mom hopdedik bende yeni öğreniyorum 1 aylık bebeğim var. Bugün emzirme danışmanı ile görüştüm sağ göğüsten emzir çocuk doyduktan sonra sağım yap göğsü boşalt dedi, öyle denicem. Şimdiye kadar bebeğim uyuduktan sonra iki göğüsü de sağdım 20dk . İlk gün 10 ml bile çıkmazdı şimdi fazla geliyor
hopdedik ilay-mom anladim bende deneyeyim bi sagim yapniyorum normalde cunku bebek iciyor demekki emdikten sonra sagim yalmak lazimmis obur turlu sagimda cok cikiyor biberonla vermek durumunda kaliyorum yada saklama
ilay-mom hopdedik ben bazen dolaba koyuyorum bazen sağdığım gibi veriyorum. Sizin bebeğiniz kaç aylık ve sağımda ne kadar süt geliyor
hopdedik ilay-mom 4saat bi gogsumden emzirmeyeyim veya biraz daha fazla olsun 80ml geliyor tek gogusten 3ay 10 gunluk
hopdedik ilay-mom evet yapiyorum gunde uc defa sabah ogle aksam meme+mama, yani once emziriyorum sonra mama veriyorum