Mmss Kızlar bugün 70 günlüğüz çok şükür bebeğim gece çok güzel uyuyor. Yani gece geç yatıyor 1-2 arası ama sonra sabah 6-7 ye kadar uyuyor emiyor tekrar yatıyor 10-11 gibi kalkıyor. Ama daha sonra gece tekrar 1-2 ye kadar doğru düzgün uykusu yok. Uyursa bile 15 dk maksimum hemen kalkıyor. Böyle biley yaşayan var mı?
Asyaamerve Mmss benim kızımda öyleydi..15 dk uyumasi bile lukstu benim için..5 dk en fazla. Ben bebek hamağı aldım. Ayağımda sallayıp ona koyuyordum canım, onda buldum çözümü. Gündüz uykularını onda yaptırabilirsin, belki çözüm olur
tazecikanne45 Mmss aynısını yaşıyorum ama gündüzde çok uykusu oluyor akşama kadar onu uyutmayla upraşıyorum uyutuyorum uyanıyor ağlıyor uyutuyorum yine aynı. Şuan yine uyandı tekrar uyutuyorum çünkü uykusu var ağlıyor
Kdz Mmss bence yine güzel uyuyomus en azından 6-7 de uyanip 10-11 kadar uyuması bile kaç saat var arada gece de iyi uyuyomus benimki 83 günlük gece 12/1 de uyuyo sabah 6-7 de uyanıyo 40 dk arayla uyuyo geri uyanıyo 12 den sonra hiç uyumuyo sallarsam 15 dk yoksa yok geceye kadar uyumuyo valla şükret yine iyi uyuyomus
Mmss Asyaamerve var evde ama asla uyumuyor onda dediğim gibi dalana kadar onda sallıyorum 15 dk geçiyor uyanıyor