Zeynepaseliinannesii Arkadşlar dogum kontrol hapı kullanmak istıyırum emzırmıyorum bu arada yan etkısı az olan sizce hangısı yani sızım kullanıp memnun oldugunuz varmı karar veremedım kullannan varsa yRdımcı olursa sevınırım☺️
mavipapatya1 Zeynepaseliinannesii zlynda çoğu kişide kanama yapıyor bende de çok aşırı yaptı doktorum yazz’a geçirdi o yüzden ama ben kullanmaya başlamadan spiral taktırdım yazz’ın yan etkisi daha az demişti fakat sağlık ocağındaki aile hekimimiz de yazz ile hamile kalan çok hastam var güvenme dedi o yüzden kullanmadım gidip spiral taktırdım en güzeli mirena 😅
Zeynepaseliinannesii mavipapatya1 peki sprel nası yaptımız taktınız doktor rendVumu aldınız takınca acı varmı
mavipapatya1 Zeynepaseliinannesii benim 2 aydır kanamam vardı kesilmedi bir türlü doktoruma gittiğimde rahim kalınlaşması var dedi kürtaj oldum kalınlaşma yerler temizlendi 1 hafta önce o zaman takıldı anesteziliydim hissetmedim yani doktorum önerdi ben üniversite hastanesinde doğum yaptm doğumumu yapan doktorum taktı Mirena biraz pahalı bir spiral ve benim de korunma için değil sağlık için taktırmam gerekiyordu kanamam çoktu fazla kan kaybetmiştim ve tekrarlamaması için onun takılması gerekiyormuş bana o yüzden rapor çıkarttı ve eczaneden ücretsiz aldım
familiy nilikosmom teşekkür ediyorm evet öyleymiş yan etki yaptımı sizde sanki bende kullandıktan sonra 2 inci günü halsizlik ve mide bulantısı yapıyor geçici olur inşallaj ya
nilikosmom familiy geçiyor merak etmeyin, hatırladığım kadarıyla bende öyle çok mide bulantısı yapmamıştı, geç saatte içiyordum 23.00 fix saatimdi genelde
familiy nilikosmom inşallah ya bende 9.30 a kurdum hep o saate içiyorm ikinci çocuk düşünmediğim için (rabbim isteyenlere nasip etsin) ilk defa kuşlanıyorm bende teredüteyim😅