Rengin Defnelinamm12 çok kararsızdım bende ama almaktan vazgeçtim. Sebebi ise şu mesela 15 aylık bebeğiniz 15 ay seti aldınız ama belki sizin bebeğinizin 16 aya göre gelişimi ya da 14 aya göre. Her bebek ayına göre gelişim göstermiyor bazen o yüzden vazgeçtim. Bide içinden çıkanlar öyle aman aman şeyler değilmiş. Bu kısmı çok bilemiyorum tabi kullananların söylediği.
Yasminadem Defnelinamm12 benim kızım oyuncaklarla oynamadığı için bu set bize iyi geliyor ben içeriğini beğeniyorum dalar diğer arkadaşların da söylediği gibi mesela 14. Ayı aldım bu defa içinde yürümeye yardımcı bi oyun örtüsü çıktı zaten benim kızım 12. Ayında yürümeye başladı onu kullanamıyorum ama bu ay hayvanlar seti gibi biz çoğunu öğretmiştik çevremizde görüp sesini duyduğumuz vs. Ama kitapta yılan gibi timsah gibi hayvanlar var yani öğrettiklerimiz yada eksik kalanlarla birbirini tamamlıyor ben 9. Aydan beri hepsini aldım
Selcan Defnelinamm12 bende almak istiyorum ama netten değil dışardan alicam d&r da da oluyor bazılarında biraz yüksek ama ordan alicam. Nette şikayet var da çoğunlukla geç geldiği konusunda şikayetler var ayına gore onun için kararsız kaldım ben netten alma konusunda
Burcumom Bende düşündüm ama tek seferde o kadar para vermek bana mantıklı gelmedi yani tek aylık neden alamıyorum? Bana çok mantıklı gelmedi, ki internetten sürekli alışveriş yaparım hatta e-ticaret yöneticisiyim.