berentt Bigaia ve sab simplex kullanıyoruz geceleri mahvoluyoruz yine de 18 gunluguz ekstra neler yapabilirim ben anne olarak ne yiyip icebilirim hiç bilgim yok kizlar
akdemrfdn berentt Bu gaz damlasını 1 hafta kullandım, oğlum daha gazlı bir bebe oldu ve kakasını asla yapmadı. Damlayı bıraktım, 2 güne kaka çıkışı oldu ve gaz kısmında da hafifledi şükür. Hiçbir gaz damlası tek başına işe yaramıyor maalesef.
alyny berentt geceleri susturamadığımızda banyo kovasına yakmayacak kadar sıcak su doldurup içine batırıyorduk mide kısmına kadar biraz sakinleşiyordu çıkarınca da losyonla gaz masajı yapıyordum . bebek gaz kova metodu yazın Google’da çıkar görsellerde
arasssmommm berentt sab Damla ile bide probiyotik kullanın tek başına çok etkili olmuyor ama ikisi beraber çok iyi
solingulceninannesi21 ben bebeğin gazının %80 bebek bakımıyla alakalı olduğunu düşünüyorum öncelikle eğer bebeğinize mama veriyorsanız mamayı nasıl hazırlıyorsunuz asla çalkalamayın kaşıkla yavaşça karıştırın ölçüyü birebir yapın mamayı kaşıktan alırken sıyırın önce mutlaka suyu ekleyin ayrıca biberonu yıkadıktan sonra mutlaka kurulayın çeşme suyu içinde bir damla kalması iki gün ağlaması demektir. Emzirme içinde iki memeden emiyorsa bir memeden diğerine alırken mutlaka gazını çıkartın ben emmenin ortasında dahi içinde birikmemesi halinde gazını alıp öyle devam ettiriyorum. Emziği yıkadıktan sonra mutlaka kurulayın 20-25 dk kaynamış su dışında hiçbir suya maruz kalmasın yüksek miktarda gaz yapar bebeğe. Benim bebeğim bu gün 1 ay 10 günlük sadece kıyafetini değiltirirken huysuzlanır onun dışında çok sakin doğduğu ilk andan itibaren hamileliğimde çok araştırdığım için böyle yaptım ve gazlı bir bebek değil. Günde 1-2 biberon mama veriyorum onun dışında emziriyorum zaten HİPP mama kullanıyorum destek olarak. Bu şekilde kızım 2900 doğdu ve şuan 4300 gr umarım işinize yarar
solingulceninannesi21 tazecikanne45 farkındaysanız yüzde seksen dedim ama zaten gazlı bir bebeğe bir de bakımında dikkat edilmezse bu üçe dörde katlanır