Minikbibebek tazeanne_- annelik bazen kendimizi feda edip çocuklarımız için uykusuz kalmayı göze almaktır bunlar geçici bi dönem daha güzel günleri hayal edip büyütürsek daha zevkli olucaktır çocuk büyütmek
Minikbibebek 1defnesmom adet bittikten sonraki günler hamile kalınırsa erkek adet gününüze 1 hafta 5 gün kala hamile kalırsanız kız bebek oluyormuş
1defnesmom Minikbibebek adet bitikten sonra kaldım çünkü 4+5 adet tarihim 25 Ağustos adetten hemen sonra hamile kalmışım demek
Minikbibebek 1defnesmom cinsiyet zamanı geldiğinde cinsiyetini öğrendiğinde buraya yazarsın canım ben erkek diye tahmin ediyorum hakkında hayırlısı Rabbim gönlüne göre versin inşallah
1defnesmom babyyyy1 kızım çok akılı hiç zorluk çekmedim çok şükür kaynanam da var Allah razı olsun çok yardımcı oluyor zaten ayrı erkek bebek çok zor çok yaramaz diyorlar 🥲
babyyyy1 1defnesmom oo sen şanslısin ne güzel oğlum çok yaramaz bir dk yerinde durmaz beni gören herkes ne kadar zayiflamissin diyor çocuğun arkasında koşmaktan normal diyorum bende😃
Yasemin5 ArvenMom ahahaha o hamilelik bu hamilelik değil ama. Halim yok yatayım, başım ağırdı yatayım, midem bulandı yatayım😂😂 arkadan şöyle birrr sesss anneeee odama gelll😂😂😂
ArvenMom Yasemin5 ahaha yok kız eşim bakar çocuğumuza öyle birşeyde bir de riskli gebelikti bu da öyle olursa sıkıntı gözüm korkuyor çünkü 🥲