Seda9523 kızım 2 yaşına girdi ve bir süredir gece gündüz sürekli uykulu olmasına rağmen direniyor artık çok yoruldum sabır sinir kalmadı sürekli inat sürekli huysuz bu dönemi nasıl atlattınız
Badesmom Seda9523 of resmen bizi anlattınız. Ne berbat bir şeymiş bu 2 yaş. Sebepsiz ağlamalar, inatlaşmalar, çığlıklar. Bir de kreşe başladı yeni. Bambaşka bir kız geldi sanki.
Birdunyabircennetannesi Seda9523 3 yaş artarak ilerledi hala atlatamadık daha berbat duruma ilerliyoruz
Acemiiianne 2 yaş 3 aylık bizim de 2 haftadır böyle önceden güzelce uyuyordu simdi ağlayarak uyuyor. Sinirlenince çığlık atıyor her şeye ağlıyor sürekli kucak istiyor
Badesmom Acemiiianne aynı bizim de öyle. Bana çok düşkün oldu bazen babasını bile görmek istemiyor ağladığı huysuz olduğu zamanlar. Bir kaç gündür bu huysuzlukları yaşıyoruz ve benim tahammülüm hiç kalmıyor bağırıyorum artık çocuğa psikolojim bozuldu:(
Seda9523 Acemiiianne evet aynı problemler hep bide bi süredir uyuma şeklide değişti heralde oda üstüne eklendi bayadır böyle çok zorluyo artık
Seda9523 Birdunyabircennetannesi geçici bi süre olduğunu düşünerek sabrediyorum ama umarım öyle olur çünkü artık uyku saatleri işkenceye döndü benim için