132420 Kızım 14 günlük gecelerin sürekli uyanıyor karnı doymuyor sabahların emziriyorum gecelerin mama veriyorum benim gibi olanlar var mı ne kadar miktarda mama veriyorsunuz
Kusannesi 132420 yenidoğana 30 cc veriliyor. Ben saat başı emziriyorum gündüz. İki saati beklemiyorum. gecede uyanmadıgı için yine saat başı sağıp biberonla veriyorum sütümü. 1 kerede sabaha karşı mama veriyorum 30 cc
Farahmelis 132420 16 günlüğüz bende geceleri sadece mama veriyordum 30 cc hiç kilo almamış doktor mamayı arttır ve 60 cc ye geç dedi hatta 60 bitiryorsa 90 ver dedi sütümüde alıyo ama yetersiz galiba. 2 haftalık bebek için 30 cc az dedi hem emzirme hemşiresi hemde doktorumuz.
Daisyy 132420 gece sürekli uyanması doymadığı anlamına gelmez ki o daha 14 günlük bir bebek tabi ki uyanacak sürekli çünkü annesini istiyor. Bu dünyada tek bildiği şey annesinin sıcaklığı. Annesi kucağına alsın diye uyanıyor. Mama verdiğinizde uyuyor çünkü ona ağır geliyor bayılıp uyuyor tabiri caizse. Sütünüz varken boşuna mama vermeyin hem sütünüz azalır hem bebeğiniz eğer biberon kullanıyorsanız biberona alışıp memeyi reddeder. 15 günde doğum kilosunu yakaladıysa ve ilk ay en az 500 gram alırsa mamaya gerek yoktur.
132420 Kusannesi bende gündüzleri emziriyorum geceleri yatmadan once sütü sahip veriyorum ama doymuyor bide mama veriyorum tekrardan uyaninca
132420 Farahmelis anladım canım benim emerken göğsümde uyuyor haliyle doymamış oluyor sürekli uyanıyor gece hangi mama kullanıyorsun peki
Farahmelis 132420 aptamil kullanıyoruz ama gaz yapıyomuş kutu bitmek üzere sonra sma geçicez mama verdiğim için kendime kızıyordum ama kilo almadıgını görünce tamamen bitti bu düşüncem ne kadar emerse emecek gerisi mama takviyesi yeterki doysun
Kusannesi 132420 hic bilmiyorumki kuzum hastameden cıkarken seffaf bi kutuya doldurdu hemsire, bi daha alma bunu kullan demişti aptamil sanırım
132420 Daisyy kucağımda açken emerken uyuyor sürekli mama vermiyorum zaten sütümü sağip onu veriyorum
denizcinar ben 30 ml aptamil veriyordum, biz hep meme ve mama devam ettik. bol sıvı gıda alın. anne sütü psikolojik, yetmiyor mu demeye başladığım zaman gerçekten yetmiyor
Daisyy 132420 memede kendini güvende hisseder sık sık dürtün ve uyandırın 20 dk emdikten sonra uyusun. Sağdığınız sütü biberon yerine eds yöntemi veya finger feeding ile verin meme reddi olmasın. Emzik de meme reddi yapar ve ağzı yorulduğu için aktif ememez özellikle yeni doğduğu dönemde.
Mervesnck 132420 benim 2 aylik oldu bastan beri sabahlari meme mama aksam gece yani sabaha kadar sadece mama 30 la basla canim eger dogmuyorsa araniyorsa hala 50-60 a cikart duruma gore