Yesimeliz84 Kizlar 72 gunluk olduk hala sabaha ladar saat basi kalkiyorum aklimi oynatmak uzereyim yardimcim yok uykusuzluk sinirlerimi cok bozuyor kendimi kaybetmekten korkuyorum. Lutfen yardim edin. Moral verin. Nezaman duzelicek bu durum?
Defneannesi_ Yesimeliz84 canimm herkes öyle inan. Allah dayanma gücü veriyor yoksa ben üç gün ustuete uykusuz kalamazdim bile .Allah a dua et ve gündüz o uyuduğundab uyu
monna Yesimeliz84 tam doymuyor yada gazı iyi çıkmıyor olabilir mi?hergün Saat başı uyanması pek normal değil açıkcası
FatmaMK Yesimeliz84 sakin olun geçecek dersem de geçmeyebilir . Bende öyleydim iki saate kurulu gibi uyanıyordu. 5. Ayda yanıma aldım. Bende oda rahat uyuyoruz uyanıyor emiyor uyuyor bunu deneyin isterseniz
bluem Yesimeliz84 annesi zamanla gececek bizde ayni yollardan gectik daha cok kucuk 4aydan snra daha duzene oturuyr. Sabret. Bak zamanla gececek bejde snin gbi uykusuzlukdan sinirli geziyordum ama zamanla oturdu anne olmak kolay degil ama minik bebeginin masumiyetiyle sabret esin gelince 1/2 saat uyumaya calis
Esraciim Yesimeliz84 çok mu agliyor canım gazdan dolayı olabilir. Benim oğlum aglamazdi ama ilk iki ay çok uyanirdi sonra düzeldi. Genelde 3 aydan sonra düzene giriyor diyorlar. Ama arkadaşimin bebeği gazlı imiş çocuk yurtiyordu kendini 😔
imren Yanınızda yatırın anne kokusuyla rahat uyur bizim 4.5 aylık beraber uyuyoruz yataktan kalkmadan emzirip uykuya devam ediyoruz
Ebrs Yesimeliz84 kuzum artik beynini sartla buna tamam uykusuzluk cok zor biliyorum ama inan hepimiz ayniyiz. Oglum 8 aylik oldu hala bugun olmus geceleri bi gram uyku yok. Habire saat basi yada 2 saatte bir uyaniyoruz uyutana kadar cebellesiyorum resmen. Oyle yada boyle büyüyorlar yeterki saglik sorunlari olmasin
Cansuu1 Yesimeliz84 canım bende öyleydım ama benım sütüm yetmıyordu aclıktan uyanıyormus mamaya baslayınca uyku saatı artmaya basladı