Bir kaç gün önce bana sanki birsey oldu eskiden ergenliğimde olan tramvalarım canlandı önceden sanırım tam adını koyamadığım panik atak gibi ataklar yaşardım çok yalnız kaldım çok ailevi kavga kaos yaşadım hep böyle korkardım anksiyete atakları yaşardım bir kaç gün önce yine yaşadım herseyi sorgulamaya başladım günlük yaptığım şeyleri yapamıyorum sanki herseyden korkar oldum yemek yemekten konuşmaktan bile sürekli bir sorgu beyin nasıl birsey neden bu dünyadayız vsvs saçma sapan düşünceler çok korkuyorum delirme ve ölüm korkusu fobi gibi olmuş bende bu düşüncelerden dolayı sanki beynim uyuşuyor korkutucu düşünceler .. Kendi kendime tanılar koyuyorum şizofreni miyim bipolar mıyım falan diye sorguladıkça daha çok herşeyden @ uzaklaşıyorum geceleri yoğun yaşadığım bir atak sosyal hayatım kaç gündür mahvolmuş bir şekilde normalde hersey yapan gezen eden biriydim son bir kac gündür mahvolmuş bir durumdayım sanki bana birsey oldu böyle beynim benden bağımsız çalışıyor ben beynimi yönetemiyorum kontrolü kaybetmişim hissi Hersey bi arada of lütfen yardım edin ne olur Allah rızası için 😭😭😭😭😖 ne yapacağım böyle nazar mı oldu. Ha birde ablam öldü 3 ay önce acaba o mu bazı şeyleri tetikledi ??????😭😭😭😭😭😭