piyanistbanabirak Hanımlar 6.5 aylık bir bebeğim var adetime yakın 3.5 gün arasında kahverengi akıntı oldu adetime 1 gün kala da akıntı şekilde kırmızıya döndü ama adet olmadım bugün 5.gün korkuyorum Eğer hamileyesem nasıl olacak bebeğim çok küçük
MiracAlpinveUmutunAnnesi piyanistbanabirak Kız test yapmadan hamile olduğunu nasıl anladın. Test yapın sonrasını ozaman konuşuruz boşuna sıkıntıya girmeyin 😊
circus piyanistbanabirak o sırada 3 aylıkken hamile kalan ben 😁 Doğuma 2 ay var 10 aylık bebeğimle kahvaltımı zor yapıyorum
Golf piyanistbanabirak yok yahu değilsiniz dır yeni doğum yapmışsınız adet günleriniz tam oturdu mu ki?
MiracAlpinveUmutunAnnesi piyanistbanabirak Korkunun ecele faydası yok haydiii bir cesaretle sonucu buraya at 😂😂
piyanistbanabirak Golf oturmadı ama öyle yerleşme kanaması gibi akıntı olunca bir kaç gün ve adet olmadım daha
aysel15072023 piyanistbanabirak emzirirken oluyor böyle adet düzensizliği ve farklılıkları korkma bence
Mmeelliikkeee piyanistbanabirak daha düzene girmemiş olabilir benimde 5. Ay böyle bişiler oldu ama test yap tabi ki
piyanistbanabirak Mmeelliikkeee düzensiz daha ama böyle hani yerleşme kanaması gibi akıntı olunca korktum
circus piyanistbanabirak aç kalamıyordum elim ayağım boşalıyordu 1 saat dursam Su içsem de midem bulanıyordu
MinikPandam_ piyanistbanabirak sanmiyorum ama telaş etmeden önce bi kan tahlili ver bence. gerci araya haftasonu girdi, eczaneden bi test al bak olmadi. gönlünüze göre olsun.