Feyza06 Hanımlar 47 günlük bebeğim var mama+meme şeklinde gidiyoruz sorum şu mama+meme gıdenler günde kac cc mama veriyorsunuz her emzırmeden sonra verıyor musunuz hangi mamayı kullanıyorsunuz?
kaansmom Feyza06 bizimki 30 günlük gündüz meme gece ise göğsüm dolana kadar mama veriyorum 60 cc yapıyorum hep
kokusudalin Feyza06 göğüs değişiyor tabi bazen iki göğüs toplamı 75 bazen 50 bazen 25 çıkıyor ama mama cc hic değişmiyor hep 125
Feyza06 kaansmom ben her emzırmeden sonra mama verıyorum emme suresine gore degısıyo bazen cok süt oluyo 60 yapıyorum bazen süt gelmıyo sınırlenıyo 90 cc yapıyorum normal mı dıye merak ettım
Feyza06 kokusudalin içim rahatladı bıraz bende çok mama verıyorum dıye dusunuyodum demekki normalmıs bı kac kısı daha bormal dedı hatta az dıyenlwr oldu ama evham yaptım ıste bızm ko suan 90 cc ıle doyuyor zamanla artıcak demek kı teşekkğr ederim 💞😊
kokusudalin Feyza06 benim ki bide reflusu var. Mamasi ona gore alınıyor. Az değil cok guzel benimde 90 daydı uyumuyordu arttirinca uyudu o yuzden gece özellikle derin uyuşsun diye 140 da veriyorum 💝
Feyza06 kokusudalin bizimkide uyumuyo bu gidişle bende arttırıcam cunku verdıgım emiyo 90 xc mama yıyor uyuyo ama cpk cabuk acıkıyo bende arttırırm artık konteole gittiğimde sorarım doktora valla bı bende var boyle sanıyodum :))
denizcinar ben her emzirmeden sonra 60 ml veriyordum 50 günlükken, mama olarakda aptamil kullanıyorum canım ama bu sütün durumu bebeğin uyku durumuna göre değişir, zaten mamanın fazlasını içmiyor dili ile itiyor
Feyza06 denizcinar ben aptamıl kullanıyordum cok kusuyodu degstrdım suan ıyıyız ama cok cabuk acıkıyo cc mıktarını arttırıcam
sevdeguzelcoskun İhtiyacınız varsa her emzirmeden sonra da verebilirsiniz bebeğin ihtiyacına göre değişir sonuçta
Feyza06 sevdeguzelcoskun her emzırmeden sonra verıyorum bazen fazla kalıyo dedığınız gıbı ıhtoyacı kadarını ıcıyo
Feyza06 yilmazbanu bende aynı sekılde bazen 6 buluyor 90 cc bzen 60 cc ama ayrıyeyten emzırıyorum sütüm ne cok ne az emıyo baya cok verıyorum sanıyordum
kiliclar [bilinmeyen] emzirdikten sonra biraz ara verip öyle mama veriyorum ve 3 saatde bir mama veriyorum ben 60 cc aptamil içiyor bizimki