Eesmaaanur Salı günü safra kesesi ameliyatı oldum. Bu sürede sürekli sütümü sağıp attım. Dün emzirmeye yeniden başladım ama sütüm yok. Nerdeyse bitti. Ameliyattan önce de azalmaya başlamıştı yaşadığım stres kaynaklı. Ama öncesinde sütüm çoktu. Doktor iki çocuğa bile yeter sütün derdi. Ama şimdi nasıl artirabilirim. Hem sütümün azalması gerek hem de oğlum biberona alıştığı için güçlü şekilde emmeyi de unutmuş. Allah aşkına bana bir akıl verin. Bu süt yeniden nasıl artacak. Pes etmek istemiyorum.
svncgldgn Eesmaaanur emzirmeye devam boş bile olsa, anne çayı için mamselin var emziren anneler için olanı, bolca dinlenin, sıvı alımınız çok olsun su örneğin, ceviz, incir, dut kurusu tüketin inşallah tekrar gelecektir pes etmeyin tabiki 🌸
AzraTalha Eesmaaanur canım benim kızım 18 aylık emiyor benimde aha bitti dediğim anlarda imdadıma kuru dut çayı yetişiyor mutlaka dene sürekli iç bi zararı yok
3kedili2bebekli Eesmaaanur emzirme ve sağım yapın hiç aksatmadan 3 saatte bir 15 er dakika sağım yapın gece dagil biberonu bırakın sütü kasik biberonla vs verin toparlar inşallah çok geçmiş olsun
nnidua Eesmaaanur bu işin tek çözümü vazgeçmemek. Yani siz sütünüz olmasa da emzirmeye devam edin süt artırıcı şeyler yiyip içebilirsiniz ama en önemlisi su su içmeyi ihmal etmeyin ve vazgeçmeyin düzenli sağım ya da emzirmede süt tekrar gelebiliyor
defnemomm_ Geçmiş olsun 💐 komple çıkartıldı safra değil mi? Bebeğin kaç aylık ? Hergun 2 litre su iç eğer içebiliyorsan kaysi hoşafı bulgur soğan rezene çayı demle iç
Eesmaaanur defnemomm_ oğlum 5 aylık. Tamamen alındı safra kesesi. Dut kaynatıp içiyorum normalde çok işime yarardi ilk oğlumda. Ama şimdi gelmiyor.
Eesmaaanur svncgldgn boş emzirmeye devam etmeye çalışıyorum ama bebeğim gelmeyince sinirleniyor ve bırakıyor.
Eesmaaanur AzraTalha onu biliyorum zaten. İlk oğlumda 2 yıl emzirdim o çay sayesinde ama şimdi ise yaramadı
AzraTalha Eesmaaanur önceden vardı şimdi bilmiyorum varmı humana anne süt çayı vardı ebebekte falan oda faydalı bir ürün. Sütün yoksa bile mama öncesi ve sonrası sen yine emzirmeye çalış canım.
Eesmaaanur AzraTalha evet onu da içiyordum şimdi yeniden başlayacağım. Teşekkür ederim. İkinic bebeğim bu. Sütüm o kadar çoktu ki herkes söylerdi nazar değdi zamanla azaldı şimdi de bitti.
Eesmaaanur 3kedili2bebekli nnidua urasmom6 Teşekkür ederim hepsini deneyeceğim🙏umarim hemen normalde döner sütüm
urasmom6 Eesmaaanur Medine hurması, kuru incir, kuru dut, günde 3 litre su ve bolca emzirmek. Emzirme danışmanı bana bunları söyledi
nnidua Eesmaaanur bide en önemli si inanmak inanırsanız olur. Arkadaşım beni nida kendini" çok sütüm var istersem yağ bile yaparım" diye motive et demişti 🤣🤣🤣🤣 sonunda düzelttik bizde
Eesmaaanur nnidua evet ona kesinlikle çok inanırım. İnsan düşündüğüne zamanla inanır gerçekleşir. Bazen ümidim kırılıyor ama inanıyorum düzelecek