kolonyalimendil 22 aylık bi çocuk neden halen her gece her gece uyanır . Geri uykuya o kadar zor dönderiyorum ki 3 den beri uyutmaya çalışıyorum uyuyor kalkıyorum gözünü açıyor.. ibu aylardır böyle vallahi yıldım 🤦🏼♀️ ne zaman kesintisiz uyuyacaklar ya
MnkKrtl kolonyalimendil şuan ayaklarımda sallıyorum bende ne sendromu bitiyo ne hastalığı ne kaşıntısı bilmemne yani 🙄 ataklardan sürekli uyanıp druyodu tam düzeldi dedim hastalandı burnu tıkanıyo diye uyanıp duruyodu tam düzeldi dedim şimdide sinekler yemiş ayaklarını kaşıntıdan uyanıyo
kolonyalimendil MnkKrtl bende aynı sallıyorum ayağımda 🙃 uyuyor yere koyduğum an uyanıyor ne belim dayanıyor artık ne ayağım nereye kadar gidecek bilmiyorum böyle
MnkKrtl kolonyalimendil bende bi umut uyur diye sallıyorum ama gözler şuan cin gibi hiç uyuycak tip yok ve böyle uyandığı zaman tekrar uykuya geçmesi için enaz 2-3 saat geçmesi gerekiyor🙄 şuan saate bakınca bu durum bani çok üzüyo 🥹
MnkKrtl kolonyalimendil Allah yardımcımız olsun 😂🙏🏻 seninki sendromdan mı bu halde uyanıyo hep? Uykusundan ağlayarak mı kalkıyo normalmi?
kolonyalimendil MnkKrtl amiiin.. valla sendrom mu ney bilmiyorum artık aylardır böyle yani bi ara ağlayarak uyanıyordu şimdi normal uyanıyor sesleniyor bana.. uyumayacak sanırım geri 🙃
MnkKrtl kolonyalimendil bizde koltuklara tırmanıyoruz 😂 bişeyler hazırlıycam karnını dolurup bidaha deniycem hem zaman geçmiş oyur