Dgnbsr 2 yaş grip ağzı burnu tıkalı hiç bir şekilde dokunmama izin vermiyor sabah doktora götürsem kıyameti koparacak ne yapicam 🤦🏼♂️ çocuk hasta olacağına ben oliyum ruhum daraldı
AEgemm Dgnbsr soğan kesip karanfil batırın üstüne o u da baş ucuna koyun rahatlatacaktır. Karanfil yoksa sadece soğan da işe yarıyor. Çok geçmiş olsun
NariNariKiminYari Dgnbsr su kaynatıp buharını solumasını sağlarsanız burnu yumuşar. Dokundurmuyorsa pek seçenek kalmıyor yine de bir hastaneye götürün 🩷
Dgnbsr _Goktugunannesi__ bizimde öğlen belirtisi vardı dışarıya çıkınca geçti sanmıştım ama kafasını yastığa koydu daha kötü oldu 🤦🏼♂️
_Goktugunannesi__ Dgnbsr Bizimde öyle öğle uykusundan kalktı gözleri falan çökmüştü ben uykusunu alamadı herhalde dedim 1 saat sonra hafif ateşi vardı geceyi ateşli geçirdik çok şükür keyfi yerinde arabalarıyla oynuyor
_Goktugunannesi__ Dgnbsr Çok geçmiş olsun bizimde ateş geçti çok şükür yani 11 den beri yok biraz halsizlik ve iştahsızlık var 1 2 lokma yiyor o kadar
tultanhanim Dgnbsr iyice ezin limon seviyorsa biraz fazla damlatın balda eklenince bastırır bence tadını Taze taze yaparsanız daha iyi zaten denemekte yarar var