Kızlar iyi geceler 1 hafta sonra bebeğim 8 aylık olucak bundan 2 ay önce falan hastalanmıştı burnunu falan açıyorduk bakıyorduk o şekilde düzeldi ateş falan olmamıştı hastaneye götürme gereğinde bulunmadık tepkileri hareketleri normal diye herneyse bebeğimin gözü kanlanmıştı onun için hastaneye götürmüştük hafif o zamanlar hırıltısı vardı doktora onu da söyledik satürasyonu falan ölçüldü düşük çıktı doktor burun açma ve hava tedavisi verdi ama yükselmedi sürekli akşama kadar bu şekilde oldu ve ilaç verip eve yolladı ama sabah mutlaka geldin ilacı kulLanıp dediler o gün yola çıkacaktık çıkmadık kafamız karışmıştı sabah erkenden başka hastaneye gittik orada muayene ettirdik satürasyonu düşük çıktı ciğerler dinlenildi birley çıkmadı burun açma yapıldı satürasyon 95 çıktı burun açmadan önce 90 çıkıyordu doktor sıkıntı yok burun açma yapın 2 saatte bir dedi ilaçları kullanın sıkıntı yok dediler yol çıkacağımızı söyledik çıkabilirsiniz sıkıntı yok dediler gittiğiniz yerde 3 gün sonra muayene için gidin dediler gittik acile bebeğimin yine satürasyonu 90 dı röntgende akciğerinde enfeksiyon çıktı karnınd çekilme vardı doktorlar kan falan aldılar kanında birley çıkmadı ama enfeksiyon için hava verdiler 1 gece hastanede kaldık satürasyonu normale bindi eve yolladılar tabi evde tedaviye devam ettik hava verdik ventolin ve cortair birde agumentin antibiyotik kullandıktan sonra tekrar götürdük gayet iyi dediler devam edin dediler biz evimize döndük hastaneye getirdik bebeğimde aynı şikayetler vardı enfeksiyon hemen gitmez zamanla dediler ama karnında çekilme ve ciğerlerimde gürültü vardı burun açma yapıldı röntgen falan derken evde cihazımız olduğu için eve yolladılar verdik ilaçlarını 2 günde bir hastaneye götürdük git gide daha iyi oluyordu ama burun açandan önce satürasyonu hep 90 hava galan verilince normale biniyordu neyse bebeğimi sürekli götür getir tekrar hasta oldu burun akıntısı öksürük ateşi hiç olmadı doktor bu hastalıktan korkmayın ciğere inmesin dikkat edin burnunu sürekli açın dediler ilacı kesin havayı falan sadece burun açma dediler yine hırıltı falan olursa getirin dediler bizde 1 hafta sonra kontrole götürdük ilk triyajda satürasyonu 90 oldu muayene edildi hafif ciğerde hırıltı var dediler satürayonu düşük çıkması normal hasta şuan dediler burun yıkama falan yapıldı 94 95 çıktı eve yolladılar biz eve satürasyon cıhazı aldık uyurken ölçüyoruz 88 görüyoruz bebeğimiz hal be hareketler normal oynuyor gülüyor keyfi yerinde karnında çekilme yok uyurken hırıltısı yok neden bu satürasyon düşük çıkıyor kalp rahatsızlığı olabilir diye şüphe ettiler 2 kere muayene götürdük birley çıkmadı iyileşsin göğüs hastsalıklarına ve kalp hastalıklarına götürün dediler şimdi olanlar bu şekilde bu satürasyon nasıl düzelecek bütün açmayla olacak iş değil sanmıyorum 2 saat de 1 10 cc açıyorum tek burun ama hemen doluyor ve hep düşük çıkıyor burun açılıyor normale biniyor korkuyorum solunum sıkıntısı çok ciddi birşey diyprlar evde korkuyorum nasıl olucak düzelecek başına gelen var mı ne yapmalıyım 2 günde bir hastaneye gidiyoruz hep aynı şeyler duyuyoruz Bizimde aklımıza takılıyor şimdi yine ölçtük 88 uyurken normal mi evde hiç 94 görmüyoruz 😒