Lokumum05 Tanem19 evolviya kesinlikle ilk ay kullandım 1 kilodan fazla aldirmisti kilo değiştirdim pişman olmuştum çünkü başka mama aldırmadı hiç😑
Rodin124 Tanem19 kilo olması bence bebekten bebeğe farklı oluyor ama biz SMA kullanıyoruz suan bi problem yok bebelac gold kullandık doğduğu zaman o gaz yapınca aptamile geçtik belli bi süre sonra onu sevmemeye başladı. Sma da kaldık seviyor suana kadar problem yasamadık
Mrs_Sunshine Tanem19 Evolvia çok iyiydi ama ben aşırı rahatsız oluyordum yaparken çok zorlanıyordum. Önceden sma kullanıyorduk tekrar smaya geçtik. Tabi hipp ve aptamil prosyneo da kullandık hiç birini sevmedi hipp biraz iyi gibiydi ama sma en iyisi. Kilo alsın istiyorsanız aptamil alın ama prosyneo almayın tadı ve kokusu evolviadan daha kötü. Gerçi bebekler kendileri seçer sütlerini hangisini severse onu verin 😊😊😊
denizcinar aslında ben içerik olarakda araştırdım, anne sütü gibi sadece laktoz içeren, bağışıklık için prebiyotik lifler içerek, içinde balık yağı olan( omega 3 için) mamalar daha iyi denilmiş. aptamilde de bunların hepsi var diye aptamili kullanıyorum
Shylkyc Tanem19 her bebek için farklı oluyor ama sma kesinlikle önermem. Çoğu bebek kusuyor. Ben golden goat ve hipp combiotic birlikte kullandım. Kızım 5 ay 26 günlük. 9 300 gr. 4 dişimiz var 🙂
Tanem19 Cevaplarınız için çook teşekkür ederim 😊😊 şuanlık sma kullanıylrum eğer kilo boy olarak iyi gelmezse hipp veya evolviya denerim aptamil tok tutmuyordu bide kabızlık ve gaz yaptı
aysenur06 Tanem19 hipp mamda nişsta var , evolvia fason üretim , aptamil gayet tok tutuyor gaz kabızlığı var ise sık beslenmek istemiştir aptamil conformil alsaydın keşke