mevraca Bebegim 9bucuk aylık gece aglıyarak uyanıyor kulagını tutuyor diş sancısı için ne veriyorsunuz? Annem uyumadan calpol ver diyor da ben istemiyorum
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU mevraca calpol vermeyin her gün calpol mu verilir çocuğa. Tetagil alın onu verin günde 3-4 kere verebilirsiniz ben sancısı oldukça veriyorum çok rahatlatıyor. Temiz içerikli doğal bir ürün sıkıntı olmaz doktorlar tavsiye ediyor
Burkiyyy mevraca bende hem tedagil hem osanit diş topu kullanıyorum iyi oluyor. Maalesef biz çok ağrılı çıkarıyoruz dişleri dişler yüzünden havale bile geçirdik . Emfeksiyon yaptı boğazda 😥
madonnaa mevraca Zeytinyağı karanfil yaptım, iki gün buzdolabında dinlendi. Gün içerisinde aklıma geldikçe dişlerine ve diş etlerine sürüyorum. Özellikle uyumadan önce sürüyorum gece rahat uyuyor.
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU mevraca kesinlikle yarıyor bizde yaradı en azından bebeğimin de sancısı vardı tetagilden önce ağlayarak uyanıyordu onu kullanmaya başlayınca rahatladı baya, alın kullanın memnun kalırsınız bence her gün calpol verilmez çocuğa
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU mevraca birde karanfili ezip üstüne biraz zeytinyağı koyun buzdolabında bekletin sonra onunla dişlerine masaj yapın, tetagili de alın sancısı oldukça verin baya rahatlar
mevraca Burkiyyy benım benegimde havale gecirdi bogazda kızarıklık var denildi, dişten dolayı oldugunu size kim söyledi? Benim benegim de surkeli kulagını tutr gece surekli aglar dişten dolayı gecirecegini düşünmedim havaleyi
Burkiyyy mevraca geçmiş olsun size de . Doktor dedi köpek dişlerini çıkardığı için ağrısı yüksek ondan boğaza atıyor dedi oda yüksek ateşe havaleye sebeb oluyor dedi maalesef . En zor dişler azı ve köpek dişleri maalesef 😥🤦♀️
kedilibebeklianne mevraca şurup hiç vermedim diş için 9 aylık olacak sadece bir kere menenjit aşısından sonra ateşini düşüremediğim için calpol verdim ağrı kesiciyi çok kullanmak yetişkinler içinde risklidir. Diş için caljel kullandım ben etkisini de gördük