tugcee27 Arkadaşlar merhaba, kızım 14 aylik eğitici oyuncaklar istiyorum zeka gelişimi için ne tür şeyler alabilirim veya yapabilirim hoşuna gidecek veya birlikte oynayabileceğimiz hep aynı şeylerden sıkıldı çocuğum. Şimdiden teşekkürler
AnnaGloria tugcee27 hayvan puzzle A101 almıştım oğlum severek oynuyor e bebekten çıngıraklı şekilli halka geçirme oyuncağı çok sevdi montessori çekiçli bir oyuncak renkli çubukları vuruyorsun balık tutma oyuncağı seviyor bul tak oyuncağı şekilli aslında böyle bulmanız zor olur nasıl yapsam bilemedim çekip atabilirim yarın hepsi bir arada
nazalex tugcee27 temu da montessori oyuncak yazınca çoook güzel şeyler çıkıyor çoğu türkiyede yok maalesef
mematiii tugcee27 zor bılursun diyenleri benve ya tak çıkar türünden oyuncaklar al ya da kalem tutup çizebilşyorsa o tarz al kızım benim kalem tutuyor çiziyor hatta o yüzden öyle birşey aldım
Preens Ben de burada bekleyeyim 11 buçuk aylık oyun grubu araştırıyorum ben de haftanın iki günü götürebileceğim ücretsiz yada uygun fiyatlı
AnnaGloria Preens canım Gaziantep oturuyorum ama çoğu yerde geçerlidir diye düşünüyorum 14 aylıktan başlıyor ben de bu hafta götüreceğim ama şehrinizde bebek kütüphanesi varsa bildiğim kadarıyla size göre şeyler de var burda 6 12 ay oyun grubu kısmı açık kütüphanede sadece
tugcee27 mematiii Ya ben aslında boya kalemi aldim ama ince keçeli givi biyerde indirimleri ileride kullanırız diye ama şu an hem ağzına sokuyor herseyi birde gözüne sokar filan diye korkuyorum. Sizin kızınız da böyle yapıyor mu ? Birde kızınız yürüyor mu acaba
AnnaGloria tugcee27 evet canım gerçekten böyle bir imkan sağlanması çok iyi oluyor bir de ben avm de oyun salonu götürüyorum bir kısmı böyle küçük mini masalı oyuncaklarla oynama kısmı bir kısmı top havuzu orda da eğlenıyor çocuklarla etkileşime giriyor sosyalleşmiş oluyor hatta geçenlerde top demeyi oradaki bir kızdan öğrendi halbuki :) hep söylediğimiz şey başka insanlardan daha çabuk kapıyorlar
mematiii tugcee27 yürüyor canım ağzına sokuyordu başta ama göstere göstere alıştırdım.Genelde birşeylerin kapağını açmayı seviyor.Önceden kalem kapağı açıyordu şimdi çiziyor.Bşrde puzzle tarzı sevebilir.Suyla etkinlik yaptırabilirsin ama kışın zor olur.
tugcee27 mematiii anladım maşallah ona. Yarın Bi deneme yapacağım boya kalemiyle. Kızım hala kendi kendine yürümüyor bide tutunarak heryeri geziyor veya tek elinden tuttugumuzda ama maalesef kendisi yürümüyor merak ettiğim için sordum bunuda teşekkür ederim cevabınız icin😊
tugcee27 AnnaGloria kesinlikle katılıyorum benim sürekli öğretmeye çalıştığım şeyi diswrda biri söylediğinde hemen taklit ediyor bende Bi bakinayim üzülüyorum gereksiz oyuncaklar almakta istemiyorum egitsin öğretsin istiyorum
mematiii tugcee27 rica ederim canım zorlama destekle mesela eliyle biruere tutunuyorsa duruyorsa elinde birşeu varken yakından vermeue çalışki cesaret gelsin öyle daha kolau alışıyorlar.Benimkide geç yürüdü çünkü 🥰