susamtanem_ kilosu iyi bence bebeğinizin. Allah bağışlasın. Benim bebeğim 10 ay 11 günlük. Sabah mutlaka tavada az tereyağında yumurta yapıyorum veya omlet tarzi genelde aynı kahvaltiyi yapıyor. Yanına kaşar peynir olur labne peynir olur, salatalık cam rendede rendeliyorum. Korktuğum için dilim veremiyorum henüz aşamadim bu durumu. Bu şekilde. Öğlen muz avakado yoğurt karıştırıp yediriyorum. Bazen sadece kefir. Yoğurt veya çorba ne denk gelirse. Akşam bizimle beraber yemek yer ayrı yapmıyorum. Köfte pirinç pilavı tavuk balık patates püresi. Makarna kıymalı. Et, bulgur pilavı, biber dolması, sulu köfte artık o gün ne yaptıysam onu yediriyorum. Sebzeyle cok arası yok. Akşam yatmadan 1 1 buçuk saat önce yulaf unu pişiriyorum. İçine seftali armut elma hangisi varsa evde meyve koyuyorum hergun degisik bir meyve karışımı yapiyorum. İçine organik bebe bisküvi koyuyorum biraz. O şekilde. Hem sindirimi kolaylastiriyor hem tok tutuyor. Yani günde 3 öğün veriyorum 1 ara öğün oluyor. Gece yaptığım manasının içine az da pekmez karıştırıyorum. Ceviz de rendeliyorum hergun değil ama 2 günde 1 yapıyorum mutlaka cevizi. Hergun malesef ne yapacağını şaşırıyor insan. Önceden çok dikkat ediyordum ama bebeğim çok mız mız şimdi ne denk gelirse onu yapıyorum