eym199_ Hanımlar lütfen yardım edin 11 buçuk aylık bı bebeğim var çok iştahsiz hiçbirsey yemiyor aşırı zayiflamış ne yapabilirim nasıl kilo aldırabilirim beslenme ile ilgili önerileriniz paylaşabilir misiniz
3kedili2bebekli eym199_ hiç mi yemiyor, az mı yiyor, seçici mi davranıyor, anne sütü mü, mama mı alıyor, blw denediniz mi ne kadar süre denediniz
Turuncgil eym199_ canim bence bi kan degerlerine baktır baktırmadıysan. Cunku benim bebegim de öyleydi, b12 cinko demir hep düşük cikti, vitaminleri verdi 1 ayda duzedi istani. Birde zuhre ananin kids macunu var onu önerdi arkadaşım onun da iştahına kilosuna etkisini goruyorum
eym199_ 3kedili2bebekli çok az yiyiyor ağzında bekletiyor sadce anne sütü alıyor blw denedik ama herşeyi yere fırtalıyor
3kedili2bebekli eym199_ anne sütü ek gıda dengesini ayarlayamazsaniz yemeyebilir, yere firlatsa da en az 1 hafta hiç zorlamadan yedirmeye çalışmadan blw deneyin bunun için ailecek aynı sofraya oturun karşısında yemek yiyin zamanla taklit edecektir ve karşısında ağzınız açık yiyerek örnek olun yeme problemi yeni başladıysa da damaklarini kontrol edin diş geliyor olabilir
eym199_ Tek başıma büyütüyorum ilk çocuğum tecrübesizlim var o yüzden yardım istiyorum nasıl bı beslenme düzeni yapabilirim
Alisinannesi2112 Bizimkiside iştahsız babamız geç geldiğinden işinden dolayı sofra düzenimiz yok pütürlü yemiyo ama bu gün şaşırdık baya biz yemek yerken geldi yürüteçle yanımıza bizim yediklerimizden yedi ekmeği çorbanın suyuna bandırıp bandırıp verdim hiçde öğürmedi örnek görmek istiyolar bence kendinize ne yapıyorsanız tuzsuz ne varsa verin gitsin