_Goktugunannesi__ Ebruluya28 patlıcan ve kızartmalık biberi közleyip sonra küp şeklinde doğrayıp menemen yapıyorum enfes oluyor Kuymak Yumurta kapama Pankek muz ve tatlı kahvaltıklarla sunumlanmış şekilde Biber kızartması üzerine domates sos
Hilallhicrann Ebruluya28 biberi sarımsağı domatesi kızart üzerine salça biraz su ve en son başladığın yumurtaları da ortadan kes ters şekilde biberlerin arasına yerleştir tereyağda koy ve kırmızı tatlı toz biber ek tuz ek ayyyy canım çekti
Ebruluya28 Manyo bura girme unutmuşum arkadaşım geldi yeni gitti kızlar saolun hazırladım kafama göre bişeyler çok beğendi
yagmurkokusu_ Sonra ise biberi kızart domatesi koy büyük kaşar peynir yumurta kır lavaşı koy arkalı önlü pişir. Yalancı pizza.
yagmurkokusu_ Acı biber küçük olanlardan Domates maydonoz Salatalık Sarımsak Zeyntiyağı Ceviz Karabiber tuz karıştır sos olarak sun.
yagmurkokusu_ Patatesleri doğra bir güzel az yağda kavur Krema dök fırına at üstüne de kaşar peynir tuzuda damak zevkine göre at
tugceo92 Ebruluya28 yumurtayi bi tabaga kır, icine beyaz peynir ez, tuz nane ve pulbiber koyup karıştır ekmeklerin üstüne sürüp fırına ver benim en sevdiğim şey olur kendisi 🤩
Ebruluya28 tugceo92 baya şey hazırladım canım onlara gerek kalmadı bura girmeyi unuttum yeni gitti misafirim 😀😀
onefinemom Ebruluya28 Yumurta roll, Arpa şehriye salatası Herkese hitap eder mi bilmem ama biz karnabahar yaparız soslu Mercimek ekmek Kaygana Mücver