Yldzdgr Kızım 3 yaşında ve uyurken hala meme emerek uyuyor, bir türlü bıraktıramadım. Sürekli konuşuyorum sürekli anlatıyorum ama yok bir türlü bırakmıyor. Kötü şekilde ayırmak istemiyorum. Siz nasıl bıraktırdınız? Paylaşırsanız sevinirim
sofiasu Yldzdgr siyah kalemle çizikler yaptım kıl dedim anında bıraktı 😅 yada saçından koparıp yapıştırabilirsin görünce ememiyolar zaten. Benmkide çok düşkündü böyle bişey yapmasam bırakmazdı uzun süre
-Lina- Yldzdgr ne yaptınız? Kesebildiniz mi? Biz dün sabah son emzirmemizi yaptık. Meme olmayınca uykuya direniyor. Doğru düzgün gece uyumadık. Çalışıyorum kaç gün daha böyle sürer tahmini merak ediyorum
Aslanmam Yldzdgr bizde 3 yasa 2 Ay kala biraktik.gule gule meme kitabini okuyarak surece basladim.. cok etkili oldu. gunduz her dk istemesi artik cok yorucuydu bu yuzden once gunde ikiye dusurdum sabah uyaninca ve aksam uyumadan once.. buna alisinca memede dalmasini bitirdim. once meme emiyor sonra masal veya kitap sonra sarilma seklinde uykuya dalmasini sagladim. memeyle uyku iliskisini kesmek cok onemliydi. sonra bi cizelge hazirladik beraber.. meme birakma cizelgesi 10 gun daha emiceksin bu carpilar bitince meme emme biticek memeye gule gule dicez. biraz zor olucak ama hep senin yaninda olucam sarilicam diye anlattim. markete gidip kutu sutlerden aldik kendisi secti. artik bu sutleriiciceksin cunky memeyi birakmaya hazirsin diye anlattim konuya heveslendirdim..memede sut bitti veya sen buyudun demedim. sen hazirsin dedim surekli.. carpilari beraber attik. bitince ilk gun cok agladi🥹 ikinci ve ucuncu sabahta oyle.. esimin destegi cok fazlaydi benden uzaklastirip parka disari goturdu.. aglamasina izin verdik sarildik optuk. sevdigi oyunlara yonlendirdik. su ile oynamayi seviyor butun yaz islandik kriz anlarinda. veya banyo yapti.. sevdigi sey ne ise yonlendirebilisniz.. alismasi kabullenmesi 10 gunu buluyor. kolayliklar dilerim🌸🌸umarim yararim dokunur🙏
ilaydaaltann_ Yldzdgr yara bandıyla ayırdım ben. 3 gece uyumadık ama alıştık sabır taşı vs de diyolar araştırın
-Lina- Yldzdgr ben çalıştığım için gündüz belli saatlerde ememiyordu. Azaltarak kesmeyi daha önce denemiştim ancak başarılı olamamıştım. Bebeğimin sürekli beklenti içinde olmasına sebep oldu. Bu defa direk kestim. İlk iki gece korkunçtu. 2.gece dayanamayıp verecektim artık. Kendisi istemedi. 3. gece rahatlamaya başladık. 4. gece tamamen unuttu. Bu süreçte daha çok ilgilendim onunla. Neredeyse yanından hiç ayrılmadım diyebilirim. İş yapmadım sadece onunla vakit geçirdim. Bana bağlılığı ile ilgili bir değişiklik olmadı
-Lina- yasmin66 üzgünüm yazdığınızı yeni gördüm 😔 ağrıdan duramadığım zaman artık memem çatlayacakmış gibi hissettiğimde elimle sağdım. (Süt sağma makinası vardı ama tercih etmedim. Hepsini boşaltmak istemedim sadece beni rahatlatacak kadar sağdım.) gündüz çalıştığım için zaten süt üretimi ona göre alışmıştı. İki ya da üç günde artık şişme olayı ve beni rahatsız etme olayı bitmişti