aslymom Meme ucuyla oynuyor gece memeyi tutmak istiyor 6.5 aylık baktım daha ileri aylarda yaşayan olmuş erken mi böyle olan var mı ?
melikekesim aslymom benim kızımda 12aylık oda oynuyo meme ucuyla hatta bazen emzik niyetine bile kullanıyo ama müdahale etmiyorum
Sum-rahsan aslymom malesef bende yaşadım ve çıldırıyorum yaparken memeden kesince bıraktı ama bir süre sonra bu sefer kulak mememle oynamaya başladı bazen geceleri kalkıp bla bla yapıp oynayıp uykuya geri dalıyor konuşabildiği halde bu sesi çıkarıyor ve anlamını nedenini hala çözemedik
sessi aslymom benim oğlum önce ağzımla oynamaya başladı sonra ağzımın içine geçti sürekli eli ağzımdaydı ne zaman geçer diye düşünürken bir anda meme ucuma başladı şimdi tek odağı memem bazen çok canımı yakıyor tırnaklarıyla çekiyor sürekli kapatıyorum gece yanımda yatar bazen ondada istiyor ama kapatıyorum karnımla oynuyor bazen kulağıma da yelteniyor ama küpem var ona kayıyor ilgisi 🙄
Husnur Şuan 12 aylık oynuyor ama 6,5 aylıkken başlamadı 10 aylıkken falan başladı ama sizi keşfedip temas etmesi güzel bieşy bence bebeğim emerken bana dokunuyordu elini yüzüme boynuma karnıma götürüyordu keşfediyor
aslymom Husnur şuan geceleri oynuyor devamlı meme açık kalsın istiyor sabah uyanınca öyle azalır mı acaba nasıl olcak 😁 baş ve işaret parmağıyla tutmaya başlamasından mı acaba
aslymom melikekesim şuan bizimde öyle memeyi kapatmak istemiyor emiyor hep içmiyor elliyor oynuyor azalıyor mu çok mu sık
aslymom Sum-rahsan acaba sebebi ne böyle dokunsal bir şey arıyorlar her bebek memeyle oynuyor mu bilmiyorum 😁 birde alışkanlık oluyor sizin olmuş olabilir büyüyüne kadar geçmiyor bazen
aslymom sessi sizin kaç aylıkken başladı benimde ilk ağzımla ama çok oynamıyordu 😁 elini getiriyordu sadece şuan memeyle tırnaklıyor canım acıyor insanın hemde uyku çok bölünüyor acaba emzirirken eline bi oyuncak vererek uyku arkadaşı gibi mi yapsam bilemedim
Poly-ana aslymom Benim oğlum haftaya 20 aylık olacak nerdeyse bir senedir birini emerken diğeriyle oynuyor gece gündüz farketmiyor cinnet geçirecek gibi oluyorum bazen tiksindim artık gerçekten emzirmekten sırf bu yüzden
Poly-ana aslymom Senin elinde kuzu izin verme ne kadar erken unutturdun o kadar iyi meme bağımlılığı gibi birşey bu ben şimdi izin vermeyince kıyameti koparıyor sinirleniyor bağırıyor kendisi zorla açıyor kendini yerlere atıyor
irakm06 aslymom benimki de 6 aylık, bir iki haftadır memeyi tutmaya çalışıyordu böyle emdiği tarafı sıkıp bırakıyor iki eliyle tutup 😁 iki gündür de emip doyduktan sonra uyuyakalmazsa ucuyla oynayıp gözümün içine bakıyor 😂 elini ağzıma yüzüme değdirme vardı ama bu yeni başladı
aslymom irakm06 bu bebeklerde işaret parmağı ve baş parmağı kullanma yani cımbızlama becerisi olarak geçiyor da meme ucuyla deneyeceklerini hiç tahmin etmezdim 😂😂 Sum-rahsan asminmom Poly-ana Betbetbet ftmgln