Kızlar eve geldiğimden ber hüngür hüngür ağlıyorum kendimi suçlar oldum… oğlum Allahım sağlık sıhhat versin ama beni çok üzdü, üzüldüm. Bugün arkadaşlarımla buluştum hepsinin çocukları var diğeri 3 öbürü 2 ay sonra 2 yaş olacak, benimki 18 aylık. Maşallah subhanallah o kadar uslu güzel çocuklar ki benim ki hep zıt yönlere koşuyo bebek arabasına binmiyo diğerleri scooter sürüyor, benimki bir şeye binmeyi sevmiyor asla ki çok alıştırmaya çalıştım hediye olarak scooter geldi ona alıştırmaya çalışıyorum yok, bir yere gidemediği için kendini yerlere atıyor asla ayak uydurmadı, bebek tabi ki ayak uyduramaz ama bu çok fazlaydı, eğilerek oğlum bak burada arkadaşlarınla birlikte yürü, bak buraya oyuncakcıya gidicez oğlum bak oyun alanına geldik vs. Anlatmaya çalıştıkça kendini yerlere attı da attı ve delilerce ağladı. Şimdi çaresiz bi anne olarak size yazıyorum. Ne yapmalıyım? Nasıl bir yol gitmeliyim? Her ağladığında istediğini yapmamalıyım ama abi öyle ağlıyo ki yemin ediyorum sanki çocuğu dövüyorlar gibi herkes bana bakıyo arkadaşlarım bile tuhaf baktığını gördüm, bi ortama girdiğimde ağlamaya başladığında ne oldu neyi var ateşi mi var hasta öıbyani sorun aramaya başlıyor herkes artık çok sıkıldım bu durumdan. Açıklamamı yapıyorum ki onu deli gibi savunuyorum herkese güzellikle söylüyorum huysuz canı sıkıldı dişi çıkıyor vs diye o zaman neyse durum. Ama bu canım fazlasıyla sıkmaya başladı. Dışarıya çıkmaya korkuyorum artık, ki doğduğundan beri ortama sokuyorum parklardayız arkadaşlarıylayız oyun gruplarına götürürüm hani esirgemem hiç bir şeyden geri kalmaması için çaba gösteririm, çok ilgiliyimdir çokta canımdan çok seviyorum onu böyle olmasını istemiyorum yani tamam hareketli kabulüm ama böyle ağlamasın içim parçalanıyor bir ikincisi ona bu zamana kadar asla bağırmadım kızmadım hatta babası falan şakasına kızsa bile hemen oğluma böyle davranamazsın moduna geçiyorum. Nerede hata yapıyorum, ya da ne yapmam gerek bana bi yol gösterirseniz sevinirim. Lütfen kalp kırıcı olmayın rica ediyorum yeterince çok hassasım arkadaşlar çok ağladım.