GorkemBeyza ebru001 bende taktırmayı düşünüyorum ama korkuyorum bı yandan kanama falan çok oluyor diyorlar
ebru001 Ben bugün taktırdım acıma hisetmedim sonradan ağrı oldu parol içtim kesti kanamam nasıl olur bilmiyom
yagmurkokusu_ Devlette değilde özelde taktırdım kürtaj arkasına yapıldı. Bugün kontrole gittim mm dahi oynamamış çok güzel dedi daha önceki ameliyat eden doktorumda aynısını söylemişti çok iyi takmış aynı yerinde diye
mavipapatya1 yagmurkokusu_ bende perşembe günü kürtaj oldum kürtajda takıldı bugün tam 1 hafta ve hala lekelenmem var 10 gün sonra gel dedi henüz baktırmadım inşallah kayma falan yoktur anesteziliyken takıldığı için anlamadım hiç acı falan çıkarırken anestezisiz olacak inşallah çıkarılmaz da duymam 😅
yagmurkokusu_ mavipapatya1 bende normal adet dönemi gibi oldu sonra kesildi 2 3 ay normal adet gördüm sonra 3 gün devam etti bende bugün gitmiştim spiralime de baktı çok iyi dedi mm dahi oynamamış o kadar güzel takılmış dedi ben birde üstüne ameliyat oldum o zaman bile çımadılmadı spiralim.