Mlk39 Kızlar oğlum 11 aylık emeklemiyor emekleme pozisyonuna geçtiğinde bağırıyor istemiyor koltuğun kenarlarına bazen tutturuyorum ayakta dursun diye oturuyor hemen sizin bebişlrrinşz kaçıncı ayda emekledi ve yürüdü
Hulya0129 Mlk39 denemiştir korkmuştur sıkıntı etmeyin ☺️ arkadaşımın oğlu 1 yaşında emeklemeden yürüdü oğlum da 7 aylıkken komando gibi surunuyordu yigenimle aralarında 2 ay var onunla vakit gecirerek 9 aylıkken emeklemeye başladı 13 aylık yürüdü
sevimailesi Mlk39 6 aylikken emekledi 9 aylikken yürüdü ama tabi her bebek farklıdır kendini hazır hissedince direk yürüyecektir emeklemeden🥰
Hyesim Mlk39 emekleyecek diye birşey yok ben emeklemeden yürümüşüm mesela ama benim ikizlerim emekledi kızım 9. Ayında oğlum 1 yaşında emekledi 14 ayllıkken yürüdüler
heygorl Emeklemek bir gelişim basamağı değil korkmayın benim oğlum 13 aylım yürüdü. Sıralaması önemli sıralıyor mu? Yani tutunarak yan yan gidiyor mu
prenses250_ Benim kızımda 13 aylık emekleme yok sıralıyor yürüme arkadaşıyla yürüyor ama daha kendisi yürüyemiyor bende bekliyorum bakalım yürüdüğü günü galiba hiç emeklemeden yürücek
Gozdeklnc20 10,5 aylıkken emekledi. Şuan 14 aylık hala yürümüyor 😅 rahat olun zamanı vardır herşeyin. Onlar kendilerini ne zaman hazır hissederlerse o zaman emekler o zaman yürürler, hatta canları istemezse hiç emeklemeden direk yürürler 😅 içinizi ferah tutun 😇